![]() |
Bugün Sana Mektup Yazmak Geldi İçimden |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Bugün Sana Mektup Yazmak Geldi İçimdenBÜGÜN sana bir mektup yazmak geldi icimden ![]() ![]() kızmazsın bana değilmi? bağışlarsın değilmi hatam varsa anlatmak isteyipte anlatamadıklarımda ![]() ![]() sanki kaleme geldiğinde ![]() ![]() kelimelere sığdığında hafifliyor hersey oldu bitti ![]() ![]() fakat tüm satırlar o kadar anlamsızki anlatamadıklarımın karşısında ![]() ![]() doldurmaya calışıyorum cümleler arası boşlukları ![]() ![]() başaramıyorum ![]() ![]() hiç birsey seni anlatmaya yetmiyorki ![]() ![]() yetersiz kalıyorum biryerlerde ![]() ![]() biliyormusun isimlerini ezberlemeye çalışıyorum ![]() ![]() hepsini ezberleyemediysemde ![]() ![]() birçogunun manasını içimde taşıyor yaşıyor ve biliyorum ![]() ![]() ![]() Rahman ![]() ![]() ![]() ![]() kendimi sana karşı cok aciz hisediyorum ![]() ![]() nasıl sükrederim tüm sunduklarına bilemiyorum ![]() ![]() Müheyminsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sabah vakti kusların ötüşlerini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() daldaki tek bir yaprak bile o kadar anlamlı ki seninle ![]() ![]() ![]() Gaffarsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vehhabsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rezzaksın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seninle hersey o kadar güzelki ![]() ![]() unutturdun bana herseyi ![]() ![]() kötü olanları ![]() ![]() kin i ![]() ![]() tüm anılar silindi sanki birden ![]() ![]() herşey o kadar manasız kaldı ki birden ![]() ![]() ve bir ömür sanki bir anlıktı ![]() sensiz geçen her günüme yanarım ![]() ![]() seni bilmedigim her saniye ızdırabımdır benim ![]() ![]() vicdanımın sesini susturmadığın için kalbimi mühürlemediğin için beni bana bırakmadığın için nasıl teşekkür ederim nasıl şükrederim nasıl telafi ederim ki ben o boşa geçen günleri Fettahsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ümitsizliğe kapılmaya az kaldığında ![]() ![]() nelere kadir değildin ki ![]() ![]() ![]() hangi kapılari açmadın ki ![]() ![]() Semisin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Halimsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şekur sün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hasibsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o kadar önemsiz ki artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mücipsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vekilsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen Velisin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() senin rızan icin kurulan dostluklar o kadar güzelki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hiç bir karşılık beklemeden sırf senin için sevmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen Muhyisin ![]() ![]() ![]() ![]() her gördügüm cesette senin Mümit oldugunu kavradim ![]() ![]() sen samed sin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ahirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Valisin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen Tevvabsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen Raufsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabursun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben senden ne dileğeceğimi bilmiyorum ![]() ![]() hiç hayal edemediğimin fazlasını verdin hayatta bana ![]() ![]() ![]() ahiretindeki huzuru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben senin şefkatinden mahrum kalmaktan cok korkuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() okudukca ögrendikce aci çektim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tüm sevgiler o kadar anlamsiz kaldıki birden ![]() ![]() seni arar oldum heryerde ![]() ![]() utanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|