![]() |
Eğer Sen Bende Değilsen , Ben Dünyada Değilim |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Eğer Sen Bende Değilsen , Ben Dünyada DeğilimAç gözlerini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mutlu bir rüyaydı gördüğüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir sesle irkildim bu güzel rüyadan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Olmuyor! diyordun bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte o an sıkmıştım dudaklarımı ve savaşıyordum gözlerimle akmasın gözyaşlarım diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Tamam! dedim ![]() ![]() ![]() Sarılmamıştın bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonrası çok daha kötüydü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "üzülme!" diyorlardı ![]() ![]() ![]() Ben ise; yaşlı gözlerimle , bu saçma sapan öğütleri dinleyerek yaşıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu satırları yazarken bir kez daha bozuyorum yeminimi ve bir kez daha eziyorum verdirdiğin sözü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi ise dinliyorum tüm ayrılık şarkılarını ve tekrar tekrar düşünüyorum seni kabedişimi ![]() ![]() ![]() Kahretsin! Unutamıyorum seni,çıkmıyor söylediklerin aklımdan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa diyorum! Ne güzeldi seninle olmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerimde ıslak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Sen gittin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Durdurmak istiyorum zamanı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mavi Gözlüm! Bu sana son yazım! "Eğer bu dünya seni benden aldıysa, seni bana çok gördüyse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Eğer sen bende değilsen , ben dünyada değilim ![]() ![]() ![]() - ELVEDA - alıntı
![]() |
|