![]() |
Her Çizgi Bir Ömür Gibi |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Her Çizgi Bir Ömür GibiYaşlandık ![]() ![]() ![]() Yürüyorum ![]() ![]() ![]() Yol mu uzun, yoksa kısa mı ayaklarım ![]() ![]() ![]() Düşünceler belirsiz Yürüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yolda ansızın düşen ben olmayayım dünkü adam gibi? Ne farkım var ki ondan ![]() ![]() ![]() Belki birkaç nefes daha fazla, birkaç adım Ve sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O derin kuyu, Ben de düşmeyecek miyim herkes gibi ![]() ![]() ![]() İki metre mi? Nasıl dururum ben orada? Sığamazken dünyada ![]() ![]() ![]() ![]() Ölüm, benim tek bekleyenim Ben yürüdükçe o koşar O koştukça ben yürürüm ![]() ![]() ![]() Buluşacağız bir zaman ![]() ![]() ![]() ![]() Yürüdüğümün farkında değilken Gönlüm nerelerde koşuyor nasıl anlarım? Dostlarım, canlarım ![]() ![]() ![]() Rüzgâr okşar, saçlarımı Bilmiyordum ellerinin bu kadar sıcak olduğunu ![]() Rüzgâr ![]() ![]() ![]() Senin gibi de değilim, Savrulamıyor, savuramıyorum ![]() ![]() ![]() Seviyorum ama biliyorsun söyleyemiyorum Sevdiğimin bile farkında değilmişim Çiçeğim ama biliyorum gül değilmişim ![]() ![]() ![]() ![]() Karanlık koyu ![]() ![]() ![]() Üç insan boyu ![]() ![]() ![]() İçimde yanmayı bekleyen bir ışık Olamaz! yüzüm ne kadar da kırışık ![]() ![]() ![]() Dünya ![]() ![]() ![]() Olmamalısın bu kadar karışık ![]() ![]() ![]() ![]() Aynı yol ![]() ![]() ![]() Farksız ![]() ![]() ![]() Taksi yine aynı yerde ![]() ![]() ![]() Duraktaki insanlar da aynı ama Değiller on sene öncesi gibi ![]() ![]() ![]() ![]() Ağaran saçları mı? Kırışan yanakları mı? Eğilen dudakları mı? Çözemiyorum ![]() ![]() ![]() Yok, yok on sene önceki ben ben değilim şimdi ![]() ![]() ![]() Omzum çökmüş genç değilim ben şimdi ![]() ![]() ![]() Ben, ben değilim şimdi ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Her Çizgi Bir Ömür Gibi |
![]() |
![]() |
#2 |
perisu_1907
|
![]() Cevap : Her Çizgi Bir Ömür Gibigsl paylaşım için tşklerr |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Her Çizgi Bir Ömür Gibi |
![]() |
![]() |
#3 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Her Çizgi Bir Ömür GibiRüzgâr ![]() ![]() ![]() Senin gibi de değilim, Savrulamıyor, savuramıyorum ![]() ![]() ![]() Seviyorum ama biliyorsun söyleyemiyorum Sevdiğimin bile farkında değilmişim Çiçeğim ama biliyorum gül değilmişim çok duygu yüklü bir yazı ![]() |
![]() |
![]() |
|