|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
girebilir, mesajları, operatörler, turkcell |
![]() |
Turkcell mesajları (tüm operatörler girebilir ) |
![]() |
![]() |
#1 |
berrak
|
![]() Turkcell mesajları (tüm operatörler girebilir )*Hoşlandığınız ama öpemediğiniz birimi var, adını yaz bir boşluk bırak 2225'e gönder , biz öpelim ![]() ![]() Gülme seni de öperiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Selamlacell; selamın aleykum yazıp 7532'ye gönderin, aleyküm selam cebinize gelsin ![]() ![]() ![]() *Muhabbetcell; "naber" yazıp 1515'e yollayın turkcell size "iyidir senden naber" desin ![]() ![]() *Ahiret yaz 2222'ye yolla! Ahiret soruları cebine gelsin! Soruları doğru yanıtla, cennete giden ilk 5000 kişi arasına gir ![]() ![]() ![]() *Cezacell; ceza yaz 3969'a yolla Allah cezanı versin ![]() ![]() ![]() *Acıktım yaz 6001 e gönder 1 adana 1 ayran cebine gelsin ![]() *Üşendim yazıp bir boşluk bırak ve üşendiğiniz konunun ilk kelimesini yazarak 3292 ye gönder , türkcell yapacak birini yollayıp sizin yerinize yaptırsın ![]() ![]() ![]() *Petcell:öğretmek istediğiniz kelimeleri yazıp 6578 e msj atın evde beslediğiniz kedi kuş köpek ve bilimum evcillere konuşmayı öğretelim ![]() ![]() ![]() ![]() *Han cell yazip 0000 a gonderin gratel gelsin ![]() *Cim bomluysan para yaz 1903 e gönder para gelsin ![]() *Fenerliysen UEFA KUPASI yaz 1905 gönder Gs müzesine gezi için bilet numaran cebine gelsin ![]() *Trabzonluysan Teknik Direktör yaz 190319051907 ye gönder hoca gelsin ![]() *Beşiktaşlıysan Yönetim yaz istedin numaraya gönder yeni yönetim gelsin ![]() ![]() *Türkiye Süper Ligindeysen eğer hakem yaz boşluk bırak Collina yaz 1903 e gönder collina istediin maça gelsin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Turkcell mesajları (tüm operatörler girebilir ) |
![]() |
![]() |
#2 |
sniper34
|
![]() Cevap : Turkcell mesajları (tüm operatörler girebilir ):))allah cızırtını versin kıs idare eder:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
su perisi
|
![]() Cevap : Turkcell mesajları (tüm operatörler girebilir )berrak, ellerine sağlık,,, işyerinde arkadaşlara okudum gülmekten kırıldık inan ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Turkcell mesajları (tüm operatörler girebilir )*Cezacell; ceza yaz 3969'a yolla Allah cezanı versin ![]() ![]() *Hoşlandığınız ama öpemediğiniz birimi var, adını yaz bir boşluk bırak 2225'e gönder , biz öpelim ![]() ![]() Gülme seni de öperiz ![]() ![]() ![]() ![]() Bu ikisi çok hoşuma gitti : ) ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
su perisi
|
![]() Cevap : Turkcell mesajları (tüm operatörler girebilir )Gözyaşı aynen benimde o ikisi hoşuma giden ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Turkcell mesajları (tüm operatörler girebilir )Evet haklısın bunları yazan kişileri çok merak ediyorum ben açıkçası eğlenceli insanlar olmalılar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
KsK_rocker
|
![]() Cevap : Turkcell mesajları (tüm operatörler girebilir )Süpermiş bunlar sağol ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Turkcell mesajları (tüm operatörler girebilir )bular bir numara ya
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
haticee
|
![]() Cevap : Turkcell mesajları (tüm operatörler girebilir )tesekklrler:))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() Cevap : Turkcell mesajları (tüm operatörler girebilir )cok kmk yha xD tskLer cnm bunun avea lı olanı yokmu xD |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
berrak
|
![]() Cevap : Turkcell mesajları (tüm operatörler girebilir )asıl ben teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için hepiniz çok şekersiniz yorumlarınızda aynen sizin gibi çok şeker tekrar teşekkürler canlarım benim ya |
![]() |
![]() |
|