![]() |
Cevap : Haftanın Konuğu |
![]() |
![]() |
#151 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuLiderlik ruhu seziyoruummm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
cansel
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğuyok başak burcuyum konukluğunuz için teşekürler
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğu7 ![]() Dejavu2009'u bir hafta boyunca burda ağırlıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Online konumundayken Dejavu2009hakında merak ettiklerinizi sorup onu tanıyabilirsiniz herşey sizin elinizde saygılarımla SUDENAZ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
su perisi
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuSevgili dejavu2009 öncelikle iyi akşamlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuAlıntı:
Şu an 27 yaşındayım, Bekarım ama ailemle kalmıyorum ![]() ![]() hayatı seviyorum ve dolu dolu yaşanılması gerektiğini düşünüyorum ![]() Yazmayı, gitar çalmayı ve araştırmayı seviyorum ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
su perisi
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğupeki ailen hangi ilde sen hangi ildesin???? Ve ne işle uğraşıyorsun?? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
su perisi
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuAyyyy hocammmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
dejavu2009
|
:) Evet zor, korkularımız oluyor bazen ama insan alışıyor buraya, yabancılıktan memleketin olma yolunda gibi bir şey oluyor ![]() Arkadaş ortamıyla daha güzel oluyor ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
su perisi
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuCevaplar için teşekkür ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğuöncelikle sevgili yıldıraya konukluğumuzu kabul ettiği ve bizleri onurlandırdığı için çok teşekkürler ![]() öğretmen olduğunuzu hiçbirmizi bilmiyorduk öğrenmiş olduk=)bundan sonra hitap şeklimde daha farklı olur hocam=)şırnak'ta görev yapmanızda bizim için bir gurur kaynağı bunuda belirtmek isterim ![]() şuanda aklıma soru gelmiyor geldikçe cevap istemeye çalışcam hepinize hayırlı akşamlar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
dejavu2009
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
haticee
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğuhocam sırnakta öğretmelik eminim ki bambaşkadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|