![]() |
Müslüman Neden İbadet Etmek İstemez? |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Müslüman Neden İbadet Etmek İstemez?Gecenin sonunda olmazsa sabahBil ki ufukları tutmuştur günah" İbadet, insanı terk etmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her haram havada dolaşan toz lekeleri gibidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haramlarla ibadetin yan yana yürüdüğü görülmemiştir ![]() Hem haram işleyen hem ibadet eden insan İslam'ın hukukuna tecavüz ediyor demektir ![]() ![]() İslamiyet'e böyle lekelerin gelmemesi için haram işleyen Müslümanlardan Allah, ibadeti uzaklaştırır ![]() Allah muhafaza, zaten haramlarda ısrar etmek, Müslüman'ı Allah'tan tamamen ayırabilir ![]() Her günah vücut şehrine giren bir casus gibidir ![]() ![]() Ben televizyon seyretmekte çok sakıncalar görüyorum ![]() ![]() "Elli tane şarkı biliyorum ezbere!" diyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Treni kaçırmış! ![]() ![]() Şarkıları, türküleri unutacak, hafızasını temizleyecek, onların yerine zikrullahı yerleştirecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dikkat etmek lazım ki, bir tane öğretmen yetiştirmek için ilkokul, ortaokul, lise, üniversite okunacak ![]() ![]() Ben dindarım diyen! ![]() ![]() ![]() ![]() Ne kadar tahsil yaptın dinin üzerine? Kimleri örnek aldın? Kimlere bağlandın? Sünnet-i seniyyeyi ne kadar taşıdın hayatına? Allah'ın dinini, kitabını, peygamberini öğrendik ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|