![]() |
1 Nisanın(Şakasının)Tarihçesi; |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() 1 Nisanın(Şakasının)Tarihçesi;15
![]() kuşatır ![]() Uzun süren bir kuşatma olmasına rağmen, kış aylarının da etkisiyle, kale korunabilmektedir ![]() ![]() En sonunda 31 Mart gecesi Kalenin önüne giderek bir elinde Kur'an bir elinde İncil __'Şu iki kitap üzerine yemin ederim ki, teslim olursanız bu akşam size bir şey yapmayacağım' der ![]() Gerekli görüşmelerden sonra canlarının kur tarılması karşılığında Müslümanlar kaleyi teslim ederler ![]() Ertesi sabah, yani 1 Nisan sabahı, Haçlı ordusu komutanı bütün Müslümanların öldürülmesi için emir verir ![]() Bunun üzerine Müslümanlar __ 'Yemin etmiştiniz,bize söz vermiştiniz' dediklerinde Haçlı ordusu komutanı 'Benim sözüm size dün akşam içindi, bugün için size bir sözüm yoktur' diye cevap verir ve bütün Müslümanlar orada Şehit edilir ![]() İşte o gün bugündür 1 Nisan hristiyanlar arasında 'Hile Günü' olarak kutlanmaktadır ![]() Maalesef hıristiyanları taklit etmeyi modernleşme sanan gafil müslümanlar arasında da yaygınlaşmış, yüzlerce, binlerce müslümanın katliam günü olan 1 Nisan'lar, bir şaka günü olarak kutlanmaktadır ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : 1 Nisanın(Şakasının)Tarihçesi; |
![]() |
![]() |
#2 |
KsK_rocker
|
![]() Cevap : 1 Nisanın(Şakasının)Tarihçesi;Bilmiyodum öğrendim sayende benim dışımda daha kaç kişi öğrenmiştir ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bonsoir
|
![]() Cevap : 1 Nisanın(Şakasının)Tarihçesi;Verdiğin bilgiler için teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
sam00
|
![]() Cevap : 1 Nisanın(Şakasının)Tarihçesi;Teşekkürler GöKKuŞaĞı senin sayende artık 1 Nisan şakasını bilinçli olarak yapacağız ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|