Kasklı Sapıktan Sok Savunma! |
|
|
#1 |
|
hayko26
|
Kasklı Sapıktan Sok Savunma!![]() Türkiye'yi dehşete düşüren sapık tenorun, İstanbul'da da 3 tecavüz olayının faili olduğu belirlendi Sapığın “Kadınlardan nefret ediyorum İktidarsızım diye benimle dalga geçiyorlar” dediği ortaya çıktı Başkent Ankara'da son 6 ayda 10 kız çocuğuna tecavüz eden veya tacizde bulunan kasklı sapık Şahin Ö ile ilgili çarpıcı gelişme Sapık tenorla ilgili İstanbul'da yürütülen soruşturma da sonuç verdi İstanbul Devlet Opera ve Balesi tenorlarından Şahin Ö 'nün, askerlik görevi öncesi yaşadığı İstanbul'da da 3 kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu adli tıp raporuyla kesinleşti![]() "İKTİDARSIZIM" 2006 yılında sapığın kurbanı olan mağdur M Ö , ifadesinde Şahin Ö 'nun ruh sağlığına ilişkin bilgiler verdi Küçük kız “Kapının zili çalmıştı ‘Kim O?' diye seslendiğimde, Mehmet burada mı? diye sordu Kapıyı açmış bulunmuştum Kapıyı zorlayıp içeri girdi” dedi Şahin Ö 'nün M Ö 'ye saldırı sonrası, “Kadınlar penisim küçük diye alay ediyor Ben iktidarsızım” dediği de belirtildi![]()
|
|