Kelime oyunu (iddalı bir soru) |
|
|
#1 |
|
dejavu2009
|
Kelime oyunu (iddalı bir soru)BU GÜZEL SORUYU SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM soruyu bir yerde gördüm ve hemen resmini çizdim Buyrun; resmi büyütüp öyle bakın
|
|
#2 |
|
bbk
|
Cevap : Kelime oyunu (iddalı bir soru)res minik ah resminikah gibi bişimi
Cevap : Kelime oyunu (iddalı bir soru) |
|
|
#3 |
|
sam00
|
Cevap : Kelime oyunu (iddalı bir soru)Biraz zora benziyor ![]() :Green_Colorz_PDT_35Bir gün düşünsen bulurum:sm_smile:![]() ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
|
Cevap : Kelime oyunu (iddalı bir soru)sam00 mantıklı gitmişsiniz ama o zaten örnekdi bizden üstekini bulmamız isteniyor bu durumdada sevgili bbknin yanıtının doğru olduğunu düşünüyorum cvbı ne zaman öğreneceğiz acaba? |
|
|
|
#5 | |
|
sam00
|
Cevap : Kelime oyunu (iddalı bir soru)Alıntı:
o yazım yanlıştı ![]() yanlış anlamışım özür dilerim şu anda düşünüyorum![]() enteresan bir soru![]()
|
|
|
|
|
#6 |
|
one spark
|
Cevap : Kelime oyunu (iddalı bir soru)evet galiba res minik ah===>RESMİ NİKAH |
|
|
|
#8 |
|
sam00
|
Cevap : Kelime oyunu (iddalı bir soru)Farkettiniz mi bilmem ama belki gereksiz birşeydir ama resimde birşey var; _________________________ Orjinal resim: ![]() Resimdeki şey: ![]() _________________________ bir bakın isterseniz ![]() ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
|
Cevap : Kelime oyunu (iddalı bir soru)farkettim ama önemli bişey olduğunu sanmıyorum açıkcası yıldıray arkadaşımız çizerken yanlışlıkla değdirmiş olmalı bence ![]() ![]()
|
|
|
|
#11 |
|
|
Cevap : Kelime oyunu (iddalı bir soru)sevgili dejavu arkadaşımız cvbı açıklamıycak anlaşılan? yada bu konuyu tamamen unuttu ![]() ![]()
|
|
|
|
#12 | |||
|
dejavu2009
|
Cevap : Kelime oyunu (iddalı bir soru)TEBRİKLER BBK DOĞRU CEVAP RES MİNİK AH ![]() AŞAĞIDAKİ İSE OK YAN US US HECESİ YAN YAZILDIĞI İÇİN OKYANUS OLMUŞ SORUDA AH KELİMESİ MİNİK OLDUĞU İÇİN CEVAP RESMİNİKAH![]() ![]() ![]() Alıntı:
AMA BENDE O KADAR DİKKATSİZİM O ÖNEMLİ DEĞİLDİ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Alıntı:
BUNUN İÇİN HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM ![]() ![]() ![]() GECİKMEMESİ GEREKİYORDU![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#13 |
|
|
Cevap : Kelime oyunu (iddalı bir soru)çok şükür bir an hiç görmüyceksin sanmıştık buda bişey neyse doğru cvp olduğunu öğrendik ya olsun=) |
|
|
|