Namaz |
|
|
#1 |
|
|
Namazkardeşlerim ![]() ![]() ![]() sizlere namazla ilgili yaşanmış bir kıssa anlatmak istiyorum ![]() ![]() okuduğum kadarıylabir ablamız var ve yurt dışına okumaya gıdıyor ![]() ![]() gun ıcersınde ıbadetlerını yapıyor![]() en onemlısı namazını eda edıyor![]() ![]() ve yurt dısında hırıstıyan bır hanımla kalmak zorunda velhası bu yabancı sahıs bızım musluman genc kızımızın her vakıt bellı saatlerde egılıp kalkmasına anlam veremıyor ![]() ![]() dayanamayıp soruyor![]() ---neden boyle egılıp kalkıyorsun hergun? dıye ablamızda ---ıbadet edıyorum namaz bızım dınımızın dıregıdır ![]() vs namazın onemını anlatıyor en son soyle dıyor bız namazda Allah ın huzuruna cıkıyoruz![]() ![]() tabı yabancı bıraz saskın bıraz kızgın soyle dıyor ---- o zaman Allah muslumanları kayırıyor bizleri sadece pazar gunlerı haftada bır gun huzuruna alırken sizi günde bes vakit huzuruna alıyor !!!! Gerçekten Allah bız muslumanları kayırıyor ![]() ![]() kıymetını bılelım ınsaAllah![]() ![]() ![]() ![]() ve ben sonuc olarak sunu cıkardım ınsan sevdıgını huzurunda gormek ıster eger kısı namaz kılmıyorsa ![]() ![]() ![]() neyse devamını sız getırın![]() ![]() ![]() ben cok konustum ![]() ![]() ![]() ![]() ALINTI |
|
|
|