![]() |
Hayattan Ne istediğini Biliyor musun? |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Hayattan Ne istediğini Biliyor musun?En ünlü markalara verdiğiniz siparişin bile yanlış gelme ihtimali var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendine yakalanmaktan daha çıplak bir durum yok ![]() ![]() ![]() Yaşamınızda kaç kere içiniz acımıştır ancak hiçbir şey kendinizde bilmediğiniz ya da gizlediğiniz yanlarla yüzleşmek kadar zor olmuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarafetin vahşetini keşfettiğim gün, vazgeçtim zarif olmaktan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önce bilinçaltını temizleyeceksin, dualarına dikkat edeceksin ![]() ![]() Duaların ayrıntılarına, gerçekten isteyip istemediğine, dileğin kabul olursa bunun hayatındaki artılarına takılıp önce düşüneceksin ![]() Genç kadın bir gece yarısı pencerenin yanına oturmuş ![]() ![]() Camdan süzülen yağmur tanelerini seyrederken, şöyle demiş: “Allah’ım lütfen bana, beni çok sevecek ve değer verecek bir adam gönder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Hayattan Ne istediğini Biliyor musun? |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Hayattan Ne istediğini Biliyor musun?annem hep der dua çok önemli yapcaksan tam dua et der arada bende bu duayı çok yaparımda=) tşkler konu için arkadaşım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Hayattan Ne istediğini Biliyor musun? |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Hayattan Ne istediğini Biliyor musun?Ben teşekkür ederim yorumun için sudenaz |
![]() |
![]() |
|