Cevap : Forumsinsi Üyeleri Fotoğraf Albümü |
|
|
#106 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Forumsinsi Üyeleri Fotoğraf AlbümüNeşeli ve güler yüzlüsünüz fotoğraftaki sizmisiniz hiç bir bilgi yok o bakımdan sordum
|
|
#107 |
|
bonsoir
|
Cevap : Forumsinsi Üyeleri Fotoğraf AlbümüNeşeli ve güler yüzlüsünüz fotoğraftaki sizmisiniz hiç bir bilgi yok o bakımdan sordum evet canım benim ![]() ![]() herzaman güler yüzlü ve neşeli olmak insana pozitif enerji veriyor![]() :56:58 |
|
|
|
#108 | |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Forumsinsi Üyeleri Fotoğraf AlbümüAlıntı:
|
|
|
|
|
#109 |
|
bonsoir
|
Cevap : Forumsinsi Üyeleri Fotoğraf Albümüevet hep güler yüzlü ve neşeli olmanız çok güzel bencede hep böyle olursunuz inşallah ömür boyunca ![]() teşekkür ederim ![]() ![]() ama sizin fotoğrafınız yok![]() ![]() :) sizide görmek isteriz ![]() ![]() ![]() Yüzünüzden gülücükler, kalbinizden sevgi eksik olmasınn:56:58 veda gibimi oldu ne:))) |
|
|
|
#110 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Forumsinsi Üyeleri Fotoğraf AlbümüKısa süreliğineydi kaldırılmıştır |
|
|
|
#111 |
|
bonsoir
|
Cevap : Forumsinsi Üyeleri Fotoğraf AlbümüSizi de görmek çok güzel Sevgili Gözyaşı ![]() ![]() ![]() ![]() :)))
|
|
Bunlarda benden bi bukle :D |
|
|
#112 |
|
JOKER
|
Bunlarda benden bi bukle :Dbu resimlerde kısa süre için arkadaşlar ![]() ![]() ve şimdi yoklar :D
|
|
#113 |
|
Aragorn561
|
Cevap : Forumsinsi Üyeleri Fotoğraf Albümüsizi tanımak güzel bende koymak isterimde ben resimlerden falan pek hoşlanmam ama istenilirse (kabus gibi olur hatta +18konuya döner ve iğrenç resimler bölümüne bile alınabilir ama istenilirse koyarım) koyarım
|
|
#114 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Forumsinsi Üyeleri Fotoğraf Albümüöle düşnmeyn lütfen ![]() Rabb yarattı![]() Rabb'n yarattığı herşey muhteşemdr![]() ![]() |
|
|
|
#115 |
|
Aragorn561
|
Cevap : Forumsinsi Üyeleri Fotoğraf Albümüo açıdan bakarsak hepimiz çok güzeliz ama (amasını siz anladınız) |
|
|
|
#116 |
|
bonsoir
|
Cevap : Forumsinsi Üyeleri Fotoğraf AlbümüSevgili Obstinate sizleride görmek çok güzel ![]() Doğrusu ben sizi liseye giden genç kardeşlerimizden zannetmiştim![]() :)))
|
|
|
|
#117 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Forumsinsi Üyeleri Fotoğraf Albümü:):) aması filan yok sevgili tacettin ltfen kndinize hakaret etmeyn! ![]() ![]() |
|
|
|
#118 |
|
JOKER
|
|
|
|
#119 |
|
Gözyaşı
|
|
|
|
#120 |
|
Berna
|
Cevap : Forumsinsi Üyeleri Fotoğraf AlbümüSizleri görmek güzeldi arkadaşlar :)
|