10-24-2008
|
#1
|
yazarel
|
Dayanamadım Sizlere Son Konum Olsun
 ExternalClass #EC_yiv707749845  EC_ExternalClass  EC_EC_hmmessage P{padding:0px;}  ExternalClass #EC_yiv707749845  EC_ExternalClass body  EC_EC_hmmessage{font-size:10pt;font-family:Tahoma;} 
Kefenin altındaki Filistinli bir kız çocuğu Ölmeden önce çok güzeldi sanırım Ama senin yaptığın gibi LOREAL kullanmadığına eminim
BUNUN SORUMLUSU SİZSİNİZ ! HALA İSRAİL MALI MI KULLANIYORSUNUZ ? ONUN NE SUÇU VARDI?
SEN LIKIR LIKIR COCA COLA İÇERKEN İSRAİL TIKIR TIKIR ÇOCUKLARI KATLEDİYOR? BELKİ 1 COLA DAHA AZ İÇSEN 1 CAN KURTARIRSIN!
ALDIĞIN HER MARLBORO DA İSRAİLE 4 KURŞUN PARASI VERİYORSUN ONUNLA NE Mİ OLUYOR?? ŞU RESME DİKKATLİ BAKARSAN GÖRÜRSÜN   !
İşte İSRAİL ASKERLERİNİN VAHŞİ EĞLENCESİ!!!!

'(Ha israil ha abd birbirinin dostu) malları Müslümana HARAM'dır!!' Prof Dr Vehbi ZUHAYLİ

Görüntüyü miden kaldırıyor mu? Sen sadece izliyosun birde babasını, annesini düşün! Ama boşver senin çocugun DİSNEY'in ne oldugunu bilsin bu sana yeter!
'Ey iman edenler! Yahudileri ve Hristiyanları dost edinmeyin Onların birbirlerinin dostlarıdırlar İçinizden kim onları dost edinirse şüphe yok ki, o da onlardandır Muhakkak ki Allah o zalimleri hidayete, doğru yola iletmez ' (Mâide Sûresi, 5:51)
İSRAİL MALLARINDAN SADECE BİRKAÇI

TÜRKİYE'nin artık ABD ve İSRAİL'e ve de bilimum sömürgeci medeniyet timsali AVRUPALILARIN istediklerini yapmaya mecbur olmasını istemiyormusun!?
TÜRKİYE'nin artık MÜSLÜMAN TÜRKLERİN olmasını mı istiyosun?
PKK'ya destek veren ABD, İSRAİL ve AVRUPA ÜLKELERİNE bir ders vermek mi istiyorsun!?
AFRİKA'daki aç insanlara destek olmak mı istiyosun!?
Yıllarca sömürülmüş hala da sömürülen ÜLKELERE destek mi olmak istiyosun?
KUSURA BAKMA SEN BUNLARI İSTEMİYOSUN! YUKARIDAKİLERİN BİR MESULÜ DE SENSİN! SEN AŞAĞIDAKİ ÜRÜNLERİ KULLANDIĞIN MÜDDETÇE DE BU ADAMLAR SENİ APTAL YERİNE KOYMAYA DEVAM EDECEK VE KATLİAMLAR SÜRECEK  

PEPSİ içerken bunu düşündügünü hiç sanmıyorum?

Bu görüntünün nedeni içtigin her COCA COLA yudumu!!?
Ey Müslümanlar siz Amerikan ve Yahudi mallarını aldıkça bu vahşet bitmeyecektir
UNUTMAYALIM Kİ YAHUDİ MALLARI KULLANANLAR BİZE ATILAN KURŞUNA DESTEK VERİR   
SADECE EĞLENMEK İÇİN YAŞAMAYIN ONLARIN EĞLENMEYE HAKKI YOKMUYDU?????

Ağlarken aç olduğuna eminim ama senin için bunun da önemi yok sen her acıktığında Mc DONALDS'dasın nasılsa Ve hamburgerleri yerken bunları aklına bile getirmedigine eminim?

Bu yavrunun suçu neydi acaba senin içtiğin her Coca Cola yudumu olmasın??

Evi yıkıldıgı için ağıt yakıyo sanırım Acaba yeni eşyalarını nerden alcak? Sahi sen evinin eşyalarını CARREFOUR'dan almıştın demi?
BU ÜRÜNLERİ KULLANDIGIN MÜDDETÇE ZULÜM DEVAM EDECEK VE SENİN BUNU KINAMAYA HİÇ BİR HAKKIN OLMAYACAK!!! SAVAŞA HAYIR DEMEYE HİÇ BİR HAKKIN OLMAYACAK!!! YETER ARTIK SUÇSUZ İNSANLAR ÖLÜYE DEMEYE HİÇ BİR HAKKIN OLMAYACAK!!! ELİNDE COLA BARDAĞIYLA HABERLERİ İZLERKEN GÖRDÜKLERİNE 'BRAVO BANA COCA COLA İÇTİM, PEPSI İÇTİM, ARIEL KULLANDIM, SABAH NESCAFEMİ İÇTİM, CARREFOUR'DAN ALISVERİŞ YAPTIM, MAGGI ÜRÜNLERİNİ SOFRAMDAN EKSİK ETMEDİM         VS VS VE NETİCEDE BUNLARIN OLMASINI SAĞLADIM  YAŞASIN İSRAİL  YAŞASIN ABD  YAŞASIN AVRUPA ÜLKELERİ YAŞASIN RUS ÜRÜNLERİ     YAŞASIN EMPERYALİZM    KAHROLSUN FİLİSTİN  KAHROLSUN LÜBNAN    MASUM İNSANLARA ÖLÜM   ' DEMEK TEK HAKKIN OLACAK   ÇÜNKÜ BUNLARIN SEBEBİ BU ÜRÜNLERE PARA ÖDEDİĞİN MÜDDETÇE SENSİN!!!!

Bu çocukları kardeşinin yerine koyabilirmisin Misket oynaması gerekirken tank taşlıyor Ama sen çocuğuna yabancı marka oyuncak almaya devam et TOYSRUS mağazalarından veya K MART tan olabilir mesela Aklına şu gelebilir 'buda mı parayı İSRAİL'e yolluyo?'  Vergi vermesi kafi değil mi?
BUNU YAPAN TAŞERON PKK, İSRAİL VE ABD MALLARINI ALARAK ONLARA YARDIM YAP, ONLARDA TAŞERON PKK'YA YARDIM EDİP BEBEKLER ÇOCUKLAR ÖLSÜN NE KADAR BASİT DEĞİL Mİ SENİN İÇİN??????????? SENDE ELİNDE COCA COLA'YLA OLAN BİTENİ İZLE EY BASİT, SORUMSUZ VE ŞUURSUZ İNSAN!!!!!!!!!!!!!!!

BELKİ O BİR BABAYDI YAŞASAYDI AÇ COCUKLARIN KARNINI DOYURMAK İÇİN EMİN OL SENDEN ÇOK ŞEY YAPARDI AMA SENİN UMRUNDAMI SEN COLA İÇMEYE DEVAM ET  !

ORADA YATAN SENİN ABLAN OLSAYDI?
EY MÜSLÜMAN  !
DEĞERİNİ BİL  KENDİNİ KÜÇÜLTME  BENİM BOYKOT ETMEMLE NE OLUR DEME SAKIN HAA     !
Ve unutma ki; BUNUN HESABINI ÖBÜR ALEMDE VERECEKSİN
Ve unutma ki; SIRA SANA DA GELEBİLİR  
VE COCA COLA'NIN DEĞİŞİK YAHUDİ BÖLGELERINDEKI REKLAMI: Üstteki yazının tercümesi:
(We're moving to a new location!!!= Artık yeni yerimize taşınıyoruz!!!)
Aklımızı başımıza toplayalım  Ümitsizlik etmeyelim  Umutsuzluk etmeyelim  Bizler inanan ve inançlı Müslümanlarız  çalıştıkça Allah verecek  Bizler çalışmıyoruz, gayri müslim çalışıyorda Allah ona veriyor  Uyanalım  Uyandıralım  Uyuma vakti değil  

'Bİ BENLE NE OLUR DEMEMELİ' Boykota'a katılıp kardeşlerinin yanında olmalı İsrail'e inat  Amerika'ya inat  AB'ye inat  
Peygamber Efendimiz(s a v ) ne buyuruyor: 'MÜSLÜMAN KARDEŞİNİN DERDİYLE DERTLENMEYEN MÜSLÜMANLARDAN DEĞİLDİR '

Bu adamın yerine babanı koy Yerde sürünürken üstü kirlenmiştir heralde ama ziyanı yok sen elbiseni
ARİEL'le yıkıyosun ondan sana ne  ????????????

DANONE DANETTE DANİNO gerçekten taze sütlü tatlı mı? Belki yaşama şansı verilseydi bu çocukta yeme şansı bulurdu ama UNUTMA senin geride bıraktıgın her boş DANONE kutusu yüzünden bu çocuğa yaşam şansı tanınmadı       ???????

Allah için onlara buğzetmek gerek, onlara karşı olmak, onlara muhalefet etmek gerek  
Haydi diyorum gelin el ele verelim, kardeşliğimizi bütün dünyaya gösterelim  Bugün kardeşimizin başına gelenlerin yarın bizim başımıza hemde bizim paralarımızla gelmiyeceğinin hiçbir garantisi yok 
VAR MISINIZ BOYKOT ETMEYE  
HERKESE GÖNDER
BELKİ BİR MASUMUN CANINI KURTARIRSIN
|
|
|