![]() |
Karabasan |
![]() |
![]() |
#1 |
karizma_20
|
![]() KarabasanHikayeleri okuyunca biraz etkilendim birazda tebessüm ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2004'ün temmuz ayı günlerden cuma annem ve babam kütahya da ki abim yanına gitmişlerdi evde kimse yoktu ve haliyle aklıma bin bir türlü şeyler geliyodu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonra mutfaktan tava tencere sesi geldi ve yattığım odanın kapısı yarım kapalıydı ve kapı birden yavaşca açıldı fakat benim üstümde bir ağırlık vardı ve bir türlü kalkamıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonra bedenimin içine tekrar giridim Allah'a tekrar dua ettim karabasan geldi üzerimden sıyırmış olduğu örtüyü iki eliyle tutu havaya kadırıdı(kaldırıdğı esna da kolları ve bedeni uzadı nerdeyse tavana çarpacak duruma geldi)üstümü örttü ve geldiği gibi odanın kapısını yavaşca kapadı sonra tekrar mutfaktan yine tava tencere sesi geldi en son dış kapı sesi gırtısı geldi ve gitti ![]() karabasan gider gitmez ben yattığım yataktan kalktım ve saate bahtım saat tam 00:30 u gösteriyodu afallamıştım oturdum 3 kulfü 1 fatiha okuyup yattım ama yatana kadar da en bi 2 saat geçti not : bu olaya inanmayanların başına da aynı şekilde gelmiştir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
pisicik
|
![]() karabasana inanıyorum çünkü senin anlattığına benzer bi olayda benim kankamın başına gelmişti kız ölüyo falan zannetmiş kötü yaa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Bende inanıyorum benimde başıma geldi uyudum kalkamıyorum sesimde çlkmıyor besmele çektim ondan sonra kalktım güzel paylaşım sağol
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
esrarli_gozler38
|
![]() karabasanlara ınanırım hatta ustune agırlık yaptıgı fılanda dogru ama benceee sennn evde tek olup o olay basına gelınceee kesınlıkle evınde durmassınnn yanı ben ole yapardımmm ya da bayılırdımmm napım gercekcıyımm = ) herkesın basına bıseyler gelır ama sanırım bırazda abartı katılıyoo ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
rebellious23
|
![]() yav arkadaşım şimdi olabilirde biraz abartmışsın sen bence karaban nedir genelde ağır yemek ve yorgunlukla çöken ağırlıktır psikolojik birazda işte not:bu olaya inanmayanların başına da aynı şekilde gelmiştir ![]() valla bana hiç olmadı hala ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
suskun
|
![]() Karabasan diye bişey olduğunu zannetmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
funeralsong
|
![]() karabasan ve benzeri şeyler uykuda gerçekleşmesinin nedeni vücuduun susuz kalmasıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Karabasan |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() Cevap : Karabasaninanmamak haddimize düşmez ama allah kimsenin başına vermesin sziede büyük gçemiş olsun çok etkilenirim böyle şeylerden:S |
![]() |
![]() |
|