![]() |
500 Kadını olan Cengiz Han'dan Kadının Tanımı |
![]() |
![]() |
#1 |
KRDNZ
![]() |
![]() 500 Kadını olan Cengiz Han'dan Kadının TanımıTanrı erkeğin
Kaburgasından kadını Yaratmak istediğinde Ona nasıl bir Huy vereceği konusunda Hayli Tereddüt etti ![]() O sırada Tanrı'nın yanına Bir yılan sokuldu ![]() Tabii görevinin Değiştirilmesini Rica etti ![]() Tanrı ona cevap verdi ![]() Hayır sen bundan sonra da Karnının üzerinde sürünmeye Devam edeceksin ![]() Şu anda ben, Yeni çok yönlü Ve asla hareketleri Tahmin edilmez bir varlığı Yaratmayı düşünüyorum ![]() Burada bana senin huyunun Özellikleri de gerekecek ![]() Ve Tanrı, Bir kasede Güneşin parlayan IŞINLARINI, Pınarın SERİNLİĞİNİ, Çiçeğin GÜZELLİĞİNİ, Kuş tüyünün ZARİFLİĞİNİ, Son baharın CÖMERTLİĞİNİ, Kelebeğin AŞIKLIĞINI, Kuğunun VEFASINI, Bukalemunun DEĞİŞKENLİĞİNİ, Rüzgarın KARARSIZLIĞINI, Bulutun SULU GÖZLÜLÜĞÜNÜ, İneğin UYSALLIĞINI, Eşeğin İNADINI, Saksağanın GEVEZELİĞİNİ, Tilkinin KURNAZLIĞINI, Toplayarak oraya Azıcık Yılanın ÖFKE, SİNSİLİK Ve KİNCİLİĞİNİ eklemiştir ![]() Bütün bu özellikleri, Özen ve itina ile karıştıran Tanrı, böylece muhteşem KADINI yaratmıştır ![]() Bu yarattığı varlığı, Törenle erkeğin ellerine teslim eden Tanrı, Bir de öğütte bulunmuştur ![]() "Çok akıllı, Ve özellikle de ihtiyatlı ol ![]() Bu varlıkta sen mutluluğu ve sınırsız hüznü Desteği, Ve aynı zamanda yıkımı Bulabilirsin ![]() Eğer kadını, İdare edemezsen O zaman muhakkak, Onun davranışlarında kötü özellikler Ağırlık basacaktır ![]() Her zaman hatırla ![]() Erkeğin üstünlüğü, KUVVETİNDE Düşünce gücündedir ![]() Bunların kaybı Seni kadın önünde Bitirir |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : 500 Kadını olan Cengiz Han'dan Kadının Tanımı |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : 500 Kadını olan Cengiz Han'dan Kadının TanımıBu kadın milleti kadar kendi kendilerine gelin güvey olan bir başka cins olduğunu sanmıyorum,kendileri çalıp kendileri söylüyor sonrada mutlu olmaya çalışıyorlar:sm_sleep:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : 500 Kadını olan Cengiz Han'dan Kadının TanımıSize asla katılmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : 500 Kadını olan Cengiz Han'dan Kadının Tanımıbende şengül hanımı destekliyorum bu konuda akıllı olmak önemli dğeil onu kullanabilmekde mesele ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : 500 Kadını olan Cengiz Han'dan Kadının TanımıNe demiştik kendi kendilerine mutlu olmaya çalışıyor bayanlarımız:sm_sleep: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() Cevap : 500 Kadını olan Cengiz Han'dan Kadının Tanımıen azından kendi kendimizi mutlu edebiliyoruz ya erkeler napıyor başkalarını edemediği gibi kendinide mutlu edemeyen bir aciz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : 500 Kadını olan Cengiz Han'dan Kadının Tanımıevet sedenaz katılıyorumm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
bbk
![]() |
![]() Cevap : 500 Kadını olan Cengiz Han'dan Kadının TanımıAlıntı:
![]() sevgili sudenaz yaşına veriyorum bu yorumunu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
merve16
|
![]() Cevap : 500 Kadını olan Cengiz Han'dan Kadının Tanımıben de sudenaz'a katılıyorum konu için teşekkürler ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() Cevap : 500 Kadını olan Cengiz Han'dan Kadının Tanımıben cinsiyet sorunu dediğimi hatırlamıyorum erkelerin kişiliğinde olan birşey bu zaten ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
MENİS_60
|
![]() Cevap : 500 Kadını olan Cengiz Han'dan Kadının Tanımıevet sudenaz bende katılıyorum sana konu için teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : 500 Kadını olan Cengiz Han'dan Kadının Tanımıyani erkeklerin kişiliğinde acizlik var öylemi? sevgili sudenaz kelime oyunları yapma ![]() dediğim gibi yaşının küçüklüğüne olgun olmayan haline veriyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() Cevap : 500 Kadını olan Cengiz Han'dan Kadının TanımıAlıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : 500 Kadını olan Cengiz Han'dan Kadının TanımıBoş verin bilen biliyor kadınların ne kadar akıllı olduğunu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|