![]() |
Evlilik Tekliflerinde Son Moda! |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
Evlilik Tekliflerinde Son Moda!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diyelimki böyle bi evlilik teklifi aldınız o an söylediğiniz ilk cümle ne olur? Ayy çok romantiksiiiin!
![]() |
Cevap : Evlilik Tekliflerinde Son Moda! |
![]() |
![]() |
#2 |
feraye
|
![]() Cevap : Evlilik Tekliflerinde Son Moda!benim yaşım çok genç ama böyle bir teklifi hangi kız olmasını ister bilemem artık ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
merve16
|
![]() Cevap : Evlilik Tekliflerinde Son Moda!ay ben yumurtayı sevmem ki ondan çıkna yüzüğü falan da takmam yani =)
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
selin789
|
![]() Cevap : Evlilik Tekliflerinde Son Moda!çok iğrenç bir grntü yüzügü kbl etmek yerine tersine ondan ayrılırdım
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
haticee
|
![]() Cevap : Evlilik Tekliflerinde Son Moda!iğrenç bence yafff |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Evlilik Tekliflerinde Son Moda!Yapmayın hanımlar delikanlı onca uğraşıp önünüze getirmiş:)
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : Evlilik Tekliflerinde Son Moda!emeğe saygı duyardım o kadar uğraşmış sadece onunlayken takardım yanımda değilken çıkarırdım =) yumurtanın içine koycam diye uğraşcağına yemeğe götürüp versin bence daha romantik=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
haticee
|
![]() Cevap : Evlilik Tekliflerinde Son Moda!katılıyorum sudenaz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Evlilik Tekliflerinde Son Moda!Kırk yıl düşünsemde aklıma gelmezdi ama ben başka bir türlü evlenme teklifi ederdim yutar mutar yüzlüğü : )
|