![]() |
Cennet'e Giren Son Kişi Kim Olacak? |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cennet'e Giren Son Kişi Kim Olacak?Artık ne ölüm ne de hesap korkusu kalır ![]() ![]() ![]() ![]() Peygamber Efendimiz anlatıyor: Hz ![]() ![]() ![]() - Cennetlik insanlar içinde derecesi en düşük olan kimsenin gireceği Cennet nasıl olacak? Hz ![]() ![]() - Cennet’i hak eden kullarım teker teker Cennet’teki yerlerine yerleşecek ![]() ![]() ![]() ![]() - Allah’ım! Herkes Cennet’teki yerini almış ![]() ![]() - Ey kulum! Sen, dünyadaki hükümdarlar gibi lüks ve rahat bir hayat yaşamak ister misin? - Buna layık bir kulluk yapmadım; ama Sen’in lütfun ve keremin boldur ![]() - Sana o kadar mülkle beraber onun dört katını daha veriyorum ![]() - Şükürler olsun ey Rabb’im! Ne diyeceğimi bilemiyorum ![]() - Ayrıca sana bu mülkün de on katını veriyorum ![]() Hz ![]() ![]() ![]() - Ey Rabb’im! Cennet’in en alt tabakasındaki kişinin durumu bu ise peki Cennet’in en üst tabakasındakinin durumu nasıl olacak? - Onlara vereceğim şeyleri ne göz görmüş ne kulak işitmiş ne de kimsenin aklına gelmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|