Beynim almıyor! |
10-19-2008 | #1 |
KRDNZ
|
Beynim almıyor!Kanal D'de 32 Gün'e kilitlendim sabaha kadar İzlerken tuhaf duygulara kapıldım Şöyle bir düşündüm Bombalanan Cumhuriyet'te çalışıyor olsam Ortaya sürülen en ufak iddianın dahi araştırılması için herkesin ayağa kalkmasını isterim Bakın belgenin demiyorum En ufak bir iddianın dahi diyorum 32günde Yeni Şafak yazarı Fikri Akyüz ve Star yazarı Şamil Tayyar iddiaların üzerine gidilmesi gerektiğini söylüyordu Şamil "Cumhuriyet'e atılan bomba ile Eskişehir'de bir subayın evinde bulunan bombanın seri numaraları aynı" diyordu Cumhuriyet yazarı beyefendi, "Hayır, bunlar asılsız, nerede" falan gibi laflarla inançsızlığını anlatıyordu Hatta bir ara "Gösterin belgeyi kardeşim" dedi Şamil elindeki kitabı uzatıp "İşte belge Burada MKE'nin resmi belgesi var Cumhuriyet'e atılan bomba ile Eskişehir'de yakalanan bomba aynı seriden" diyordu Yani iddia bile değil Şamil belge'den bahsediyor MKE'nin resmi raporundan Cumhuriyet yazarımız hâlâ "Hayıır" gibi laflar edip sözü evirip çevirip başka yere getiriyor, gargaraya boğuyor Yahu inanılır gibi değil Bombayı yiyen sensin "İşte belge" diyene şiddetle karşı çıkan da sen Bunu anlayamıyorum Beynim izah edemiyor Bombayı yiyen En ufak iddianın araştırılması için ortalığı ayağa kaldırır Ancak dünya tarihinde ilk kez bombalanan, iddiaları bırakın, belge sunana bile fasa fiso diyerek karşı çıkıyor Nasıl bir şeydir bu? Çözemiyorum Yahu adamın manşet atması lazım Bu iddialar araştırılsın diye Heergünnn tellal bağırtıp, çağrılar yağdırması lazım "Eyyy devlet en ufak iddianın üzerine gidin" diye Bunlar "İşte belge" diyen adama bile "Hayıııır" çekiyor Çık çıkabilirsen işin içinden Vallahi çıkamıyorum Bir tuhaf olay daha Programda Can Ataklı "Ben bu iddianameye inanmıyorum" dedi Olabilir inanması için yasa yok Fakat Fikri Akyüz sordu "2500 sayfalık iddianameyi okudun mu?" diye Can Ataklı gayet rahat ve huzurla "Okumadım" dedi Bir insan okumadan nasıl "İnanmıyorum" der Onu da anlamadım Herkesin söylemesi gereken "Mahkeme sonucunu görelim, bırakın yargı işini yapsın" demesi lazım Cumhuriyet yazarı beyefendi de inanmıyor O da okumadı 2500 sayfalık iddianame daha ortaya çıkmadı ki Mahkemede çıkacak Beyin kitapçığımda bunu izah edecek kelime yok "Okumadım ama inanmıyorum" Tarihe geçecek bir cümle! Ve geçti bile Bekir Hazar/Yeni Şafak |
Cevap : Beynim almıyor! |
10-19-2008 | #2 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Beynim almıyor!İnanın benim kafam almıyor artıkDinleyip mutsuz olmak istemiyorumEmeğine sağlık |
Cevap : Beynim almıyor! |
10-19-2008 | #3 |
VANDETTA
|
Cevap : Beynim almıyor!Bırakın Cumhuriyet gazetesini postal yalayıp dursun,kaale bile alınmaya değmezler