![]() |
Trabzon/Of |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Trabzon/OfTrabzonun Of İlçesinden derlediğim çeşitli resimleri sizlere sunmaktan keyif alıcam,umarım sizde bakarken keyflenirsiniz ![]() Bazen off off çekenlerimiz vardır,Of İLçesini hiy duymadan bilmeden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birde Oflu Dünyanın neresinde olursa olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() E ben Trabzon - Of' luyum ![]() ![]() OF GeneL Görünüm ![]() ![]() ![]() OF BuLvarı ![]() ![]() ![]() OF KaLesi ![]() ![]() ![]() OF Kuşbakışı Görünüm ![]() ![]() ![]() OF Stadyum,ULusOy Lisesi ![]() ![]() ![]() OF Çarşıbaşı Büyük Camii ![]() ![]() ![]() Benim Mahallem ![]() ![]() ![]() Güvercinler Yaz Kış Burdalar ![]() ![]() ![]() Atatürk BuLvarı ![]() ![]() ![]() MeLih Gökçek Parkı ![]() ![]() ![]() Üsküdar Parkı ![]() ![]() ![]() OF SağLık Ocağı ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Trabzon/Of |
![]() |
![]() |
#2 |
kosovalı27
|
![]() Cevap : Trabzon/Ofcok güzel yer valla gidip görmek kismet olmadı sayenizde görüyoruz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Trabzon/OfNe diyebilirim ki ! Köyümü, memleketimi özledim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Trabzon/Ofyemyeşil çok güzel bir yer gerçekten paylaşım için sağol kaplan
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Trabzon/Of2 hafta önce oradaydım,gezmeye fırsatım olmadı ama memleket havası solumak bir başka oluyor ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : Trabzon/Ofgörmek istediğim şehirler arasındadır görülmeye değer ama=)paylaşımın için tşkler suskun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Trabzon/Ofqerçktn çok qüzeL bir yer qdip qörmek kısmet oLur inş :) tşkLer suskuncm :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Trabzon/OfDenizi fLn çoq qzlmiş yha tşkLr (=
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
sese61
|
![]() Cevap : Trabzon/Ofherkesın hayatında birkere olsun gıdıp gormesı gereken bı bolge karadenız yeşilliği ıle mavısıyle gercekten mukemmel bır yer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|