![]() |
Zehirlenmekten Zevk Alanlar |
![]() |
![]() |
#1 |
yazarel
|
![]() Zehirlenmekten Zevk AlanlarZehirlenmekten lezzet alanlar Bu vatanda doğacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu nasıl anlayış? Bu nasıl fikir? Bu nasıl felsefe? Bir hayvan bile, sahibinin bir ikramına bin hizmet ederken, bu kadar ikrama rağmen, bu tip nankör insanlar neden hep ihanet yolunu tercih ediyorlar? Nasıl oluyor da vicdanları buna müsâade ediyor? Bunun cevabını, okuduğum bir tefsirden hatırlamaya çalışıyordum: "Malumdur ki, âlâ (iyi) bir şey bozulsa, edna (basit) bir şeyin bozulmasından daha ziyade bozuk olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarım asır önce kaleme alınan bu ifadelerin bugün bütün açıklığıyla kendini gösterdiği anlaşılıyordu ![]() ![]() Kalbinden imân, ahlâk ve faziletin sökülerek alındığı gençlerin bu milleti ne hâle getirebileceklerini hayâl ettikçe, Kayseri terminalindeki sıcağa rağmen titriyor ve böyle insanların şerrinden bu büyük milleti ve mâsum insanları muhafaza etmesi için Allah'a yalvarıyordum ![]() Bu aldatılmış güruhla mücadelede kuvvet, sabır ve metânete ne kadar ihtiyacımız var? Bineceğim otobüse doğru ilerlerken, kalbi dertlerle param parça olmuş ihtiyar yol arkadaşımın son sözlerini, fısıldayarak tekrar etmeye çalışıyorum: "Yıkanlar çok, yapanlar az ![]() ![]() BENDERİ,MKİ BU VATAN BİZE ATALARIMIZDAN BİR EMANET AMA EMANETE HIYANET EDENLER VAR SANMASINLARKİ YAPTIKLARI YANLARINA KALIR KİMSENİN AHII KİMSEDE KALMAZ TIPKİ O BİNLERCE ŞEHİT ANALARINI YAPTIĞI BEDUALAR GİBİ SAYGILAR BENDEN TÜM OKUYUCULARA ![]() ![]() ![]() ![]()
DAĞDA ÜÇ BEŞ DOMUZ SÜRÜSÜ TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE ÖLÜSÜ NE DİRİSİ İTE İTLİKYAPIP KAFA TUTMA BEYİNE ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE DUY ULAN SOYSUZ (NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEEEE) |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Zehirlenmekten Zevk Alanlar |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Zehirlenmekten Zevk Alanlarçok güzel bir konu ama konu islami yazılar bölümündede değilde serbest forumda daha hoş durur diye düşünüyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|