Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
altintop, burhan, fan

BurhaN Altintop fan xD

Eski 10-14-2008   #1
fbligirl
Iconsiritik

BurhaN Altintop fan xD

eveett başlıktanda anLaşıLdığı gibi bütün burhan altintop severleri bekLiyorum

burhan sözleri

geriiiii,, geriiii, garyyy whats going on

litfen ama bi ipucu verebilirmisin gaffurrrr

Eleride pis miydi temiz miydi belli deil , pis miydi temiz miydi belli deil

laf laf laf laf hep laf!!

Nie Hep İyİ İnsanların Başına Geliy Böle Kötü şeler ? Kural mı Bu?

şiyle düşünisun girçikten beni çık iziyısınnn

Papucumun saataaanistiiiiiiii!

litfen ımaaaa!!!!

kimki bu kim bu böyle senli benli konuşiyy kimki bu beni dişlerimin arsaından konuşturiyy kimsizn lan sen kimsiiiinnn kimsin ulan kimsiiinn

sirseri

hıııı ama sz bni yanlış anladınızzzama

yetti be kes sesini bıktım usandım senden ztn elektirik yuklendim valla ha parçalarım seni yeti lann

dal sana hadi dal dal dal dal

lütfen ama sacit bey eüer vuracaksanız sağ meme ucuma temas etmezseniz sevinirim

caycı tanrıverdı yuksklerde ck gsl good okums egıtmlı profsr derecdekı bır adam yanı burhan altıntp tuu kaka vay anasını yaa

bır burhan altntop kolayy yetsmıykı yaa agsımda gums kaskla doduysam bnm gunahm ne

sen baa mi diklenion ha köylü cocuu

ben senin gibileri cok hisaya sohtum senimi sohamicam tirbiyisiz

kibilay bey

bir buhran altıntop kolay yetişmiyibu beyin kıvrımlarının oluşabilmesi için kaç yıl geçti biliyiniz mi??ZOONNKKK!! tam 37 yıl şimdide sadece üç beyin hücresi çalışan bu köyllüüü bana kafa tutuıyııı olacak iş mi buu?

bırak kızzz ben ütilerim daha paçalı donu bile dört çizgi yapıyyıı deve

ama saciiitt beyyy bu aramızda bi şakalaşma ben ona “heyy gearry what’s going on? diyirim oda bana şeyy diyi… bişey demiyi şaka burda bitiyi zaten

dev anası dev anası bastığı yeri inletiyi apartmanda zelzeye sebebiyet veriyi ayı ayı ayyuu arryoureaadyy

sacit beyin aklına girip giriyosun türlü katakullilerle benim evime giriyosun ondan sonra tesadüfe bak tesadüfe bak ve tesadüfe bak beni o gece akrep sokiyiii

bu bıçaııın ne manada oliiyi kii

bende nisantası cocuguyuum

bn gelnce ani bir manevrayla konu deişii aranızda fısır fısır konusiisnz

aaaahhhh iblis nasil da moralimi bozdun ama, ic dunyam paramparca oldu simdi

bu çucuğa çık üziliom ben yaa

This image has been resized Click this bar to view the full image The original image is sized 700x1053 and weights 115KB
This image has been resized Click this bar to view the full image The original image is sized 700x20

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : BurhaN Altintop fan xD

Eski 10-14-2008   #2
FBMH1907

Cevap : BurhaN Altintop fan xD

komikkkk:):):)
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com