![]() |
Kobra Yılanıyla Evlendi |
![]() |
![]() |
#1 |
serserii
|
![]() Kobra Yılanıyla Evlendi![]() Hindistan'ın Orissa bölgesinde, kobra yılanına aşık olan kadın, 2 bin kişinin katıldığı geleneksel bir Hint düğünüyle yılanla evlendi ![]() Yılanın, tepedeki yuvasından çıkmadığı için bulunmadığı düğüne, Bimbala Das adındaki gelin ipek Hint elbisesi giyerek gelirken, rahip, çift için dua etti ![]() ![]() Das, "Ne zaman kobranın yaşadığı yerin yakınına süt koysam, daima içmeye geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hindistan'da yılanlar, özellikle de kobralar, dini bir simge olarak görüldüğünden saygı gösteriliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Kobra Yılanıyla Evlendi |
![]() |
![]() |
#2 |
kezban
|
![]() Cevap : Kobra Yılanıyla Evlendiyılanlar sütü çok sever,ona süt veren birine zarar vermemesi normal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() konu için teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
serserii
|
![]() Cevap : Kobra Yılanıyla Evlendiyorum için ben tşkür ederim yazdıklarına katılıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Kobra Yılanıyla EvlendiKonu komedilik ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
kar_tanesi
|
![]() Cevap : Kobra Yılanıyla Evlendidelilik yaa paylaşım için teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
yazarel
|
![]() Cevap : Kobra Yılanıyla Evlendibune kardeşim dünyanın sonu iyice yaklasıyo bir insan nasıl bir hayvanla evlendirilir ki diyece zaten evlenmiş neyse allah mesut bahtiyar boy boy çocuk versini ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
kezban
|
![]() Cevap : Kobra Yılanıyla Evlendiçocuklarımı? düşünemiyorum ![]() Allah korusun ya :s dalga geçtiğimiz şeye bak |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
yazarel
|
![]() Cevap : Kobra Yılanıyla Evlendiyaaa ama kezban dalga deil yani şahmeran oluyosa oda olur demi aradaki tek fark biri balık biri yılan o kadar::::::::::: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
su perisi
|
![]() Cevap : Kobra Yılanıyla EvlendiAynen katılıyorum arkadaşıma ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
gülrüba
|
![]() Cevap : Kobra Yılanıyla Evlendiee normaldir hindistanta bugibi şeyler dünya bi öküzün boynuzunda olursa onlara göre yılandanda eş olur ben bunlara bitek Rabbim akıl fikir verisinde gerçegi ölmeden görsünler diye bilirim ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
okaliptus
|
![]() Cevap : Kobra Yılanıyla Evlendiinsanlar ne yapacağını şaşırdı iyice |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
serserii
|
![]() Cevap : Kobra Yılanıyla Evlendikomik ama gerçek arkadaşlarım yorumlar için herkeze tşklr ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|