Türkçüyüm Çünkü |
|
|
#1 |
|
Gözyaşı
|
Türkçüyüm ÇünküTÜRKÇÜYÜM çünkü; diğerleri putlara taparken benim atalarım Tanrı’nın varlığını-birliğini kitap ve peygamber gelmeden biliyorlardı ![]() TÜRKÇÜYÜM çünkü; bütün dünyanın kullandığı onluk askeri sistemini ilk defa milattan önce benim atalarım var etti ![]() TÜRKÇÜYÜM çünkü; kırk kişiyle milyonluk sarayı basanlarla aynı kanı taşıyorum ![]() TÜRKÇÜYÜM çünkü; 50 000 kişilik orduyla 200 000 kişilik orduyu yenebilecek cesarete sahip bir ırktan geliyorum![]() TÜRKÇÜYÜM çünkü; vatan toprağına düşman ayak basmasın diye 270 kiloluk top mermisini tek başına omuzlayacak yüreğe ve bileğe sahip bir yiğidin ulusundanım ![]() TÜRKÇÜYÜM çünkü; ezelden beri hür yaşadım , kıyamete kadar hür yaşayacak bir ırktan geliyorum ![]() BİZLER BÖLE BİR MİLLETİN TORUNLARIYIZ İŞTE BİZ BAĞIMSIZLIK ANLAYISI İÇİNDEYİZ KİMSENİN KÖLESİ OLAMAYIZ BUNU HERKES BİR GÜN ANLAYACAK ![]() ![]() TÜRKÇÜYÜM çünkü; 72 millete boyun eğdirmişim ![]() TÜRKÇÜYÜM çünkü; dünya üzerinde yedi ayrı bağımsız devlet kurma dirayetine sahip olan ırk benim ırkım ![]() TÜRKÇÜYÜM çünkü; hayatımın zor günlerimde beni ayakta tutan ırkımın ve atalarımın gücünü damarlarımda hissetmemdi ![]() TÜRKÇÜYÜM çünkü; atalarım çağlar açıp çağlar kapamış ![]() TÜRKÇÜYÜM çünkü; ALPERTUNGA,TANRIKUT METE,ÇİÇİ YABGU,TANRI'NIN KIRBACI ATTİLA, BUMİN KAAN,İSTEMİ YABGU, KÜRŞAD,KÜLTEGİN, BİLGE KAAN,TONYUKUK,ÇAĞRI BEĞ,TUĞRUL BEĞ,ALPARSLAN,ÇİNGİZ KAAN, HÜLAGÜ HAN,KILIÇARSLAN,OSMAN BEĞ,AKSAK TEMİR BEĞ,FATİH SULTAN MEHMET HAN, YAVUZ SULTAN SELİM HAN, ![]() ![]() ,MUSTAFA KEMAL ATATÜRK sayfalara sığmayacak kadar çok sayıda kahraman Atalarım var![]()
|