![]() |
Bir Şehitliğin Ortaya Çıkarılış Öyküsü |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Bir Şehitliğin Ortaya Çıkarılış Öyküsü![]() Geçen akşam sabaha doğru STV de gerçekleşen rüyalar diye bir dizi oynuyo yaa onu izliyodum o saatte beni etkileyen çok ilginç bir rüya anlatılıyodu ![]() ![]() ![]() ![]() Olay Trabzon'un Özdil beldesinin bir yaylasında geçiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada yaylanın güzelliklerini çekmek için 2 fotografcı yaylaya çıkar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada rüyasında bir grup asker gören amcamız karar verir der ki burda herhalde şehitlik var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada olayı araştıran fotografçı kardeşlerde yayla da araştırmalarından bişey bulamazlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer taraftan fotografçı çocuklar köyün kahvesine gelirler ve resimleri gösterirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık malzemeler yaylaya çıkarılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık herşey duvarı yapmak için hazırdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duvar çalışmaları devam ederken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onu gören yayla halkı veryansın eder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık herkes bu yaylada şehitlik olduğuna tam inanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() bayrak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Bir Şehitliğin Ortaya Çıkarılış Öyküsü |
![]() |
![]() |
#2 |
gülrüba
|
![]() Cevap : Bir Şehitliğin Ortaya Çıkarılış Öyküsüçok etkilendim okurken tüylerim diken diken oldu ![]() ![]() ![]() ![]() paylaşım için sağolasın Equinox ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
kezban
|
![]() Cevap : Bir Şehitliğin Ortaya Çıkarılış Öyküsüteşekkürler ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : Bir Şehitliğin Ortaya Çıkarılış Öyküsükardeşim bu olay trabzon değil, gümüşhane ilimizdedir ![]() ne amaçla yapılıyor? kadırga yaylası, taşköprü, santa harabeleri şimdi de dölek şehitliği ve çayırlıca ![]() bunları araştırma olarak yazarken hiç haritaya baktınızmı? lütfen bu konuya biraz eğilin, zaten gümüşhanede ilimize sahip çıkan hiçbir yetkili yok ![]() içme suyumuzu trabzona götürdüler kimsenin sesi çıkmadı ![]() Allah aşkına gümüşhane türkiye sınırlarındadır, başka bir ülkenin toprağı değildir ki sahiplenesiniz ayıptır yahu aksini ispat etmek isteyen varsa, kardeşim lütfen bir oraya gitsin olmazsa bir haritaya baksın mustafa köprülü |
![]() |
![]() |
|