Abartma Sanatı |
|
|
#1 |
|
dejavu2009
|
Abartma SanatıUmarım bunu herkes beğenir ![]() ![]() ![]() Herhangi bir konu hakkında mantığa sığmayacak ya da sığacak abartılı cümleler kullanalım ![]() ![]() (gerçi bazıları yalana kaçıyor, ben onları görmezden gelirim :)Konu için kural yok ![]() ![]() Dilediğiniz konuda abartabilirsiniz![]() ![]() ![]() Hazır başla ![]() ![]() ![]() 1 Geçen gün yolda yürüyordum Bir de ne göreyim; timsahlar zıplayarak ilerliyorlardı![]() ![]() ![]() 2 Öyle bir elektrik anahtarı yaptımki; düğmeye basınca güneş çıkıyor kapatınca Ay çıkıyor![]() 3 Bu yazıyı yazmak için 377 saat düşündüm![]() 4 Dün elli tane lahmacun yedim5 Bende öyle bir saat varki zamanı bile tartıyor Mesela Bugün zaman 75kilo çekmiş![]() ![]() ![]() ![]() 25 25 25 25 25
|
|
Cevap : Abartma Sanatı |
|
|
#2 |
|
rock_alltime
|
Cevap : Abartma SanatıKonu "Komedi" Bölümüne Taşınmıştır ![]() !
|
|
|
|
#4 |
|
|
Cevap : Abartma Sanatıgeyik için açmış olabilirsin ama komik sonuç olarak=) |
|
|
|
#6 |
|
!Chile_Kesh!
|
Cevap : Abartma Sanatıkomiqmiş gerçektende ![]() saolll
Kimi SevdiySem veFasız ÇıKtı ![]() ![]() Candan Sevene DüŞMedi ŞanSıM ![]() ![]() ![]() aLıŞtıM ![]() ![]() ![]() ![]() aALıştım Dost Gibi GörünenLere, aALıştım Bu KaHpe Dünyaya, aALıştım Bu yaLancı İnsanlara, aLıŞtıM ![]() ![]() ![]() ![]() 'D£M!RTAŞLI YAS!N' ![]() ![]() |
|
|
|
#7 |
|
asyaland
|
Cevap : Abartma Sanatıee geyiklerin geneli komik o zman onlarıda buraya tasıyın :)))
|
|
#8 | ||
|
rock_alltime
|
Cevap : Abartma SanatıAlıntı:
Alıntı:
![]() Bu konu "sadece komik"![]() ![]() Paylasım için tskler :) |
||
|
|