![]() |
Gerçek Diyaloglar=)=)=) |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Gerçek Diyaloglar=)=)=)Müşteri : merhaba, ben Ayşe ![]() ![]() ![]() ![]() Teknik destek servisi: Çıkartma düğmesine bastınız, değil mi? Müşteri : Elbette ![]() ![]() Tek ![]() ![]() ![]() Müşteri : Bi dakka! Disketi henüz yuvasına koymamışım, masanın üzerinde duruyor ![]() ![]() *** Tek ![]() Müşteri : Beyaz *** Tek ![]() Müşteri : Sizin solunuz mu, benim solum mu? *** Tek ![]() ![]() Müşteri : Merhaba ![]() ![]() ![]() ![]() Tek ![]() ![]() Müşteri : Bak dostum! Ben Bill Gates değilim ![]() *** Müşteri : Merhaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** Müşteri : Yazıcımdan renkli çıktı alamıyorum ![]() Tek ![]() Müşteri : Aaah! Afedersiniz ya ![]() ![]() ![]() *** Tek ![]() Müşteri : Eşimin doğum günümde hediye ettiği ayıcık ![]() *** Müşteri : Klavyem çalışmıyor ![]() Tek ![]() Müşteri : Bilgisayaın arkasına ulaşamıyorum ![]() Tek ![]() ![]() Müşteri : Tamam ![]() Tek ![]() Müşteri : Evet ![]() Tek ![]() ![]() Müşteri : A-a! Masada bir klavye daha var ![]() ![]() ![]() ![]() *** Tek ![]() Müşteri : 7 büyük mü, küçük mü? *** Müşteri : Nete giremiyorum ![]() Tek ![]() Müşteri : Tabi ![]() ![]() Tek ![]() Müşteri : Beş yıldız ![]() *** Tek ![]() Müşteri : Windows Tek ![]() ![]() Müşteri : Afedersiniz; internet explorer`dı ![]() *** Müşteri : Çok büyük bir problemim var ![]() ![]() *** Tek ![]() Müşteri : Eee! İlk defa mail gönderiyorum da ![]() ![]() ![]() Tek ![]() ![]() Müşteri : Adresteki 'a'yı yazdım da, çevresine daireyi nasıl çizeceğim? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Gerçek Diyaloglar=)=)=) |
![]() |
![]() |
#2 |
merve16
|
![]() Cevap : Gerçek Diyaloglar=)=)=):) Süpermiş kardeşim teşekkürler ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Gerçek Diyaloglar=)=)=)bakan gözlerine sağlık kardeşim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Gerçek Diyaloglar=)=)=)cnm çok güzelmş yaaaa emeğine sağlık
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Gerçek Diyaloglar=)=)=)hayret fatmanur sen beğendiysen tmm yani cnm süper bi konu oldu =)bakan gözlerine sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Gerçek Diyaloglar=)=)=)çok güzel sudenaz, özellikle o mail atan :)))
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : Gerçek Diyaloglar=)=)=)tşkler ederim yıldıray yorumun için ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|