![]() |
Pesss Artıkk Pes Yanii!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Pesss Artıkk Pes Yanii!!!!!!!!!!!Avusturya'da öz kızını 24 yıl boyunca evinin bodrumuna kilitleyen ve tecavüz eden Joseph Flitz'in (73) ifadesindeki akıl almaz detaylar dünyayı şoke etti ![]() ![]() 18 YAŞINDA KİLİTLEDİ Avusturya'da Joseph Fritzl isimli adam, öz kızı Elizabeth'e 11 yaşındayken tecavüz etmeye başladı ![]() ![]() ![]() ZORLA MEKTUP YAZDIRDI Aramalar Elizabeth'den gelen “Evden kaçtım, lütfen beni aramayın” diyen bir mektupla askıya alındı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() INTERPOL'ÜN LİSTESİNDE Aradan geçen yıllar içinde eve Elizabeth'in yazdığı birkaç mektup daha geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BABA SUÇUNU İTİRAF ETTİ ElIzabeth psikolog gözetiminde sorguya alındı ![]() ![]() ![]() GİZLİ VE ŞİFRE KİLİTLİ KAPI YAPMIŞ Rosemaire ve Joseph Fritzl'in yaşadığı evin altındaki gizli kapı bir oda, bir mutfak ve tuvaletten oluşan bodruma açılıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖLEN BEBEĞİN CESEDİNİ YAKTI Elizabeth babasının tecavüzleri sonucu toplam yedi çocuk doğurdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joseph bu bebekler doğduğunda üçünü de bir pusetle evinin önüne bıraktı ![]() ![]() ![]() ![]() 24 YIL GÜN IŞIĞI GÖRMEDİLER Elektronİk uzmanı olan Joseph Fritzl, kızını bodruma kapattığında burası tek odalı küçük bir yerdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BAŞKA BÖLMELER DE OLABİLİR Ömürleri boyunca tek gün dışarı çıkmayan çocuklar konuşmayı annelerinden öğrendi, televizyon seyretmekten başka da hiçbir eğitim almadılar ![]() ![]() ![]() ![]() KIZI HASTANELİK OLDU Olaylar Elizabeth ile birlikte yer altında tutulan kızı Kristen'in (19) hastalanmasıyla ortaya çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AVUSTURYA ŞOKTA Avusturya ise gelişmeler karşısında şoke oldu ![]() ![]() ![]() ![]() AVUSTURYA'DA BU İLK OLAY DEĞİL ![]() ![]() ![]() Avusturya iki yıl önce de 8 yıl boyunca bir evin bodrumunda tutsak tutulan Natascha Kampusch'un kaçış öyküsüyle dünya basınına konu olmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sapık babanın kişiliği çözülüyor Amstetten (AA)- Avusturya'da 24 yıl hapsettiği kızından 7 çocuk sahibi olan emekli elektrikçi Josef Fritzl'in çift kişilikli ve üstünlük kompleksi içinde olduğu belirtildi ![]() Avusturyalı psikiyatr Reinhard Haller, "Bu adam akıl hastası ve kendisini başkalarından üstün görüyor olmalı" dedi ![]() Haller, Fritzl'in bariz narsizmin etkisi altında hareket ettiğini ve diğerleri üzerinde güç kullanma ihtiyacı içinde olduğunun görüldüğünü ifade etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Polis müfettişleri, Fritzl'in eşinin, 1984'de dini bir tarikata katılmak için evden kaçtığını sandığı kızının evin altındaki hücrede olduğundan haberi olmadığını söyledi ![]() Yetkililer, babasının kötüye kullandığı kız, çocuklar ve Fritzl'in eşinin açıklanmayan bir yerde psikolojik destek aldıklarını açıkladı ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Pesss Artıkk Pes Yanii!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Pesss Artıkk Pes Yanii!!!!!!!!!!!ÖLEN BEBEĞİN CESEDİNİ YAKTI Elizabeth babasının tecavüzleri sonucu toplam yedi çocuk doğurdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joseph bu bebekler doğduğunda üçünü de bir pusetle evinin önüne bıraktı ![]() ![]() ![]() ![]() qerçktn pes:Green_Colorz_PDT_46
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
black__eyes
|
![]() Cevap : Pesss Artıkk Pes Yanii!!!!!!!!!!!:Green_Colorz_PDT_46:Green_Colorz_PDT_46 tşklr |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
hey_crazygirl
|
![]() Cevap : Pesss Artıkk Pes Yanii!!!!!!!!!!!inanmıyorum yaa:Sbencede pes artıkk paylasım için teşekkürler:S:S
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Pesss Artıkk Pes Yanii!!!!!!!!!!!allah ıslah etsin yazık yazık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
önder uçar
|
![]() Cevap : Pesss Artıkk Pes Yanii!!!!!!!!!!!hemde öz kızına heee ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|