![]() |
Nasıl Bakarım Gözlerine |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Nasıl Bakarım Gözlerine![]() ![]() ![]() ![]() ÖyLe bir haldeyimki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Nasıl Bakarım Gözlerine |
![]() |
![]() |
#2 |
evrem88
|
![]() Cevap : Nasıl Bakarım Gözlerinesuskun bu gece ağlatıcaksın beni yetişemiorum hepsini okumaya='((çok güzel yazmışsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
suskun
|
![]() Cevap : Nasıl Bakarım GözlerineŞiirlerimi beğenmenize sevindim:)Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkr ederim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
evrem88
|
![]() Cevap : Nasıl Bakarım GözlerineİÇİMİ ACITAN HERŞEYİ BEĞENİR OLDUM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
suskun
|
![]() Cevap : Nasıl Bakarım Gözlerineİnsanlar eğer hüzünlüyse okuduğu şiiride ona göre seçerlermiş;)Ben tşk ederm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
evrem88
|
![]() Cevap : Nasıl Bakarım Gözlerinekesnlikle doğru bi tespit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
suskun
|
![]() Cevap : Nasıl Bakarım GözlerineAslında bu durumlarda yapılması gerekn en iyi şey karamsar ve hüzünlü olan hiçbirşey okuyup dinlememktir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
evrem88
|
![]() Cevap : Nasıl Bakarım Gözlerinediorumya ben kaçtıkça üstüme gelio ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
suskun
|
![]() Cevap : Nasıl Bakarım GözlerineAnlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
evrem88
|
![]() Cevap : Nasıl Bakarım Gözlerineuzaklaşıcam inşllh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Nasıl Bakarım Gözlerinepff her cümLesi çok qzL :( tşkLr abLacm
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Nasıl Bakarım Gözlerinepff her cümLesi çok qzL :( tşkLr abLacm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
ASUD€
|
![]() Cevap : Nasıl Bakarım Gözlerinebol acılı olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|