Öğrendim ki... |
|
|
#1 |
|
|
Öğrendim ki...öğrendim ki ![]() ![]() Kimseyi sizi sevmeye zorlayamazsınız Kendinizi sevilecek insan yapabilirsiniz, Gerisini karşı tarafa bırakırsınız öğrendim ki ![]() ![]() Güveni geliştirmek yıllar alıyor, Yıkmak bir dakika öğrendim ki ![]() ![]() Hayatında nelere sahip olduğun değil Kiminle olduğun önemli öğrendim ki ![]() ![]() Sevimlilik yaparak 15 dakika kazanmak mümkün Ama sonrası için bir şeyler bilmek gerek öğrendim ki ![]() ![]() Kendini en iyilerle kıyaslamak değil Kendi en iyinle kıyaslamak sonuç getirir öğrendim ki ![]() ![]() insanların başına ne geldiği değil O durumda ne yaptıkları önemli öğrendim ki ![]() ![]() Ne kadar küçük dilimlersen dilimle Her işin iki yüzü var öğrendim ki ![]() ![]() Olmak istediğim insan olabilmem çok vakit alıyor öğrendim ki ![]() ![]() Karşılık vermek Düşünmekten çok daha basit öğrendim ki ![]() ![]() Bütün sevdiklerinle iyi ayrılman gerek Hangisi son görüşme olacak bilemiyorsun öğrendim ki ![]() ![]() 'Bittim' dediğin andan itibaren Pilinin bitmesine daha çok var öğrendim ki ![]() ![]() Sen tepkilerini kontrol edemezsen Tepkilerin hayatını kontrol eder öğrendim ki ![]() ![]() Kahraman dediğimiz insanlar Bir şey yapılması gerektiğinde Yapılması gerekeni şartlar ne olursa olsun yapanlar öğrendim ki ![]() ![]() Affetmeyi öğrenmek deneyerek oluyor öğrendim ki ![]() ![]() Bazı insanlar sizi çok seviyor Ama bunu nasıl göstereceğini bilemiyor öğrendim ki ![]() ![]() Ne kadar ilgi ve ihtimam gösterseniz Bazıları hiç karşılık vermiyor öğrendim ki ![]() ![]() Para ucuz bir başarı öğrendim ki ![]() ![]() En iyi arkadaşla sıkıcı an olmaz öğrendim ki ![]() ![]() Düştüğün anda seni tekmeleyeceğini düşündüklerinden bazıları Kaldırmak için elini uzatır öğrendim ki ![]() ![]() iki insan aynı şeye bakıp Tamamen farklı şeyler görebilir öğrendim ki ![]() ![]() Her şartta kendisiyle dürüst kalanlar Daha uzun yol yürüyor öğrendim ki ![]() ![]() Hiç tanımadığın insanlar, iki saat içinde, senin hayatını değiştirir öğrendim ki ![]() ![]() Anlatmak ve yazmak ruhu rahatlatır öğrendim ki ![]() ![]() Duvarda asılı diplomalar insanı insan yapmaya yetmez öğrendim ki ![]() ![]() Karşısındakini kırmamak ve inançlarını savunmak arasında çizginin nereden geçtiğini bulmak zor öğrendim ki ![]() ![]() Gerçek arkadaşlar arasına mesafe girmez Gerçek aşkların da! öğrendim ki ![]() ![]() Tecrübenin kaç yaşgünü partisi yaşadığınızla ilgisi yok, Ne tür deneyimler yaşadığınızla var öğrendim ki ![]() ![]() Aile hep insanın yanında olmuyor Akrabanız olmayan insanlardan ilgi, sevgi ve güven öğrenebiliyorsunuz Aile her zaman biyolojik değil öğrendim ki ![]() ![]() Ne kadar yakın olursa olsunlar En iyi arkadaşlar da ara sıra üzebilir Onları affetmek gerekir öğrendim ki ![]() ![]() Bazen başkalarını affetmek yetmiyor Bazen insanın kendisini affedebilmesi gerekiyor öğrendim ki ![]() ![]() Yüreğiniz ne kadar kan ağlarsa ağlasın Dünya sizin için dönmesini durdurmuyor öğrendim ki ![]() ![]() şartlar ve olaylar, Kim olduğumuzu etkilemiş olabilir Ama ne olduğumuzdan kendimiz sorumluyuz öğrendim ki ![]() ![]() iki kişi münakaşa ediyorsa, Bu birbirlerini sevmedikleri anlamına gelmez Etmemeleri de sevdikleri anlamına gelmez öğrendim ki ![]() ![]() Her problem kendi içinde bir fırsat saklar Ve problem, fırsatın yanında cüce kalır öğrendim ki ![]() ![]() Sevgiyi çabuk kaybediyorsun, pişmanlığın uzun yıllar sürüyor |
|
|
|