Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz? |
06-27-2008 | #16 |
dejavu2009
|
Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?Darius: Büyük Pers Kralı -- HANS KNEİFEL-- Ahura Mazda'nın kanatları altında Perslere, Medlere, Ermenilere, ülkelere hükmeden Büyük Pers Kralı Darius'un romanı 720 sayfa http://wwwkitapyurducom/kitap/84945/dariusbuyukperskrali |
06-27-2008 | #17 |
kezban
|
Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?Hasan Tahsin UzerMAKEDONYA EŞKİYALIK TARİFİ VE SON OSMANLI YÖNETİMİ Hasan Tahsin bey MKemal in en yakın arkadaşlarından biridirson osmanlı döneminde yasadıklarını,gördüklerini ve osmanlıya hazırlanan tuzakları anlatmaktadırHasan Tahsin yaşadıklarını anlaıyor yani kitapta geçen herşey gerçekherkeze öneriyorum
06-28-2008 | #18 |
|
Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?hasan tahsin yunanlılara ilk kurşunu sıkan gazeteci değilmiydi kezban yanlış mı hatırlıyorum yoksa merak ettimde ?:) ayrıca okuduğun kitap güzel bir kitaba benziyor bende okumak isterim bende "hizmetkar kim" romanını okudum ama o kadar güzel bir kitapki tamamen kalp gözüyle ilgili herkesin okumasıonı tavsiye ederim vakit ayıran herkese tşkler |
09-25-2008 | #19 |
|
Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?şuanda Taaşşuk-ı talat ve fitnat okuyorum ve herkze tavsiye ediyorum çok kısa ve süper ötesi bişey sadece 101 sayfa yarım saatinizi alır =) |
09-25-2008 | #20 |
evrem88
|
Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?tuna kiremitçinin son kitabı dualar kalıcıdırherkese tavsiye ederim arkadaşlar bir günde bitebilicek bi kitapkendinizden biraz uzaklaşın "birini mahkum etmeden dualarını dinlemek lazım" ve geçerliliğini herzaman koruyabilecek msjları var bunun gibi |
09-26-2008 | #21 |
|
Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?Genar diye bir kitap aldım bugün yazarı Osman ÇELİK kitapçı çok övdü kaskasyadan falan bahsediyor fazla yorum yapamıycam ama güzel başlıyor=) |
10-03-2008 | #22 |
perisu_1907
|
Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?boleyn kızını okuyorum yeni başladım |
10-03-2008 | #23 |
|
Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?yazarınız öğrenebilirmyiz? perisu |
10-06-2008 | #24 |
..coe..
|
Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?babam öLdüqünde aqLamadm eski ama cok qüzeL
10-06-2008 | #25 |
|
Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?bizimle paylaştığınız için tşkler |
10-07-2008 | #26 |
perisu_1907
|
Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?tabiki yazarı Philipa Gregory |
10-07-2008 | #27 |
|
Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?tşkler ilgin için |
10-27-2008 | #28 |
bonsoir
|
Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?İtalyanca aşk başkadırMaeve Binchy 'nin çok sürükleyici bir roman Aşk/Macera konulu elinizden bırakamıyacaksınız Doğan kitap yayınevinden wwwdoğankitapcomsevgiler:56:58romanı okuduktan sonra kitap özetleri bölmde özetini yazıcamm |
10-27-2008 | #29 |
rock_alltime
|
Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?Gogol - Ölü Canlar |
10-28-2008 | #30 |
|
Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?şuanda nihat hatipoğlunun saadet asrından damlalar kitabını okuyorum tek kelimeyle harika bu arada genar kitabını tavsiye etmiyorumö ben beğenmedim ama zevk meselesi tabiki |
|