![]() |
Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz? |
![]() |
![]() |
#16 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?Darius: Büyük Pers Kralı -- HANS KNEİFEL-- Ahura Mazda'nın kanatları altında Perslere, Medlere, Ermenilere, ülkelere hükmeden Büyük Pers Kralı Darius'un romanı ![]() ![]() ![]() 720 sayfa http://www ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
kezban
|
![]() Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?Hasan Tahsin Uzer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hasan Tahsin bey M ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?hasan tahsin yunanlılara ilk kurşunu sıkan gazeteci değilmiydi kezban yanlış mı hatırlıyorum yoksa merak ettimde ?:) ayrıca okuduğun kitap güzel bir kitaba benziyor bende okumak isterim ![]() ![]() ![]() bende "hizmetkar kim" romanını okudum ama o kadar güzel bir kitapki tamamen kalp gözüyle ilgili herkesin okumasıonı tavsiye ederim ![]() ![]() ![]() vakit ayıran herkese tşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?şuanda Taaşşuk-ı talat ve fitnat okuyorum ve herkze tavsiye ediyorum çok kısa ve süper ötesi bişey sadece 101 sayfa yarım saatinizi alır =) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
evrem88
|
![]() Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?tuna kiremitçinin son kitabı dualar kalıcıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "birini mahkum etmeden dualarını dinlemek lazım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
|
![]() Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?Genar diye bir kitap aldım bugün yazarı Osman ÇELİK kitapçı çok övdü kaskasyadan falan bahsediyor fazla yorum yapamıycam ama güzel başlıyor=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
perisu_1907
|
![]() Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?boleyn kızını okuyorum yeni başladım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
|
![]() Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?yazarınız öğrenebilirmyiz? perisu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
..coe..
|
![]() Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?babam öLdüqünde aqLamadm ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]() Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?bizimle paylaştığınız için tşkler ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
perisu_1907
|
![]() Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?tabiki yazarı Philipa Gregory |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?tşkler ilgin için ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?İtalyanca aşk başkadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?Gogol - Ölü Canlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]() Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?şuanda nihat hatipoğlunun saadet asrından damlalar kitabını okuyorum tek kelimeyle harika bu arada genar kitabını tavsiye etmiyorumö ben beğenmedim ama zevk meselesi tabiki ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|