Ben Sana Yüreğimi Sunuyorum.. |
|
|
#1 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Ben Sana Yüreğimi Sunuyorum..Ben Sana Yüreğimi Sunuyorum Ey YAR ![]() ![]() ![]() Nabzimda ![]() Adını Soluyan Nefeslerimle![]() ![]() Dermansız ![]() Bahtıma Ağlarken![]() Her Bahar![]() ![]() Sana Sevdamı Sunuyorum ![]() ![]() Hüzünlerimle![]() ![]() ![]() Ben Sana Yetimliğimi Sunuyorum ![]() En Sevgili![]() ![]() ![]() Yetim Bırakmayacağını Beni ![]() ![]() Bile Bile![]() ![]() ![]() Alevler Kuşatmış Bak!! Hasret Kokan Gurbetimi ![]() ![]() Sana Ömrümü Sunuyorum ![]() Efendim![]() Seve Seve![]() ![]() ![]() Ben Sana Selamımı Sunuyorum ![]() ![]() Can Nebi![]() ![]() ![]() Sana Çarpan Yüreğimden ![]() Senin Yüreğine![]() ![]() Kırık Gönlümde Büyüyen Sevdanla Ayaktayım Şimdi ![]() ![]() ![]() Sana Aşkı Sunuyorum ![]() Can Efendim![]() Tüm Hücrelerimle![]() ![]() ![]() Ben Sana Selamımı Sunuyorum CaN Sevgili ![]() ![]() ![]() Çağlar Sonrasından ![]() BinDörtyüzyıl Evveline![]() ![]() Kırık Gönlümde Büyüyen Sevdanla Kıyamdayım Şimdi ![]() ![]() Ben Sana Aşkımı Sunuyorum ![]() EFENDİM![]() Tüm Yüreğimle![]() ![]() ![]() Ben Sana İçimdeki Seni Sunuyorum ![]() Yıpranmamış Bir Sevgi ile![]() ![]() ![]() Kabul Buyururmusun EFENDİM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|