![]() |
KroLuk tesTi xD |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() KroLuk tesTi xD![]() 1-Hangi gazeteyi okuyorsunuz? a-Hürriyet b-Fotospor c-Radikal d-Gazete okunmaz içine ekmek arası kokoreç sarılır ![]() 2-Bir tarafta dünya markası bir tv 5 liraya,diğer tarafta aynı özelliklere sahip 4 liraya satılan bir tv var hangisini alırsınız? a-evde tv var b-hangisi kredi kartına 18 taksit yapıyorsa c-hangisinin servis ağı daha iyiyse d-en ucuz olanı 3-Hangi parfümü kullanıyorsunuz? a-adidas b-snop c-eacharel d-erkek adam koku sürmez 4-En son hangi kitabı okudunuz? a-Bay pipo b-Şu çılgın Türkler c-Anna Karanina d-delikanlı başkalarının yazdığı kitabı okumaz,kitap yazar 5-Otobüste kime yer verirsiniz? a-Yaşlılar ve çocuklu bayanlara b-Tanıdık birilerine c-Hiç kimseye d-dekolte giyimli bayanlara 6-Bir hayvan olsaydınız ne olurdunuz? a-Aslan b-Tilki c-Tavşan d-Ayı 7-Kime adres sorarsınız? a-Polise b-Esnaftan birine c-En yakınımdakilere d-Sarışın olanlara 8-Ne içersiniz? a-Saol abi ben içmiyorum b-Viski-Soda c-Şampanya d-Ne bulursam 9-Alınan ekonomik önlemleri yeterli görüyormusunuz? a-Hayır b-Bu benim işim değil c-Evet d-Ben başbakan olsam var yaa ![]() ![]() ![]() 10-Bu anketi nasıl buldunuz? a-Berbat b-Sosyal c-Gereksiz d-Nassı yani ![]() ![]() ![]() SONUCLAR: "d" seçeneklerinin tamamını seçtiyseniz : siz su katılmamış bir kırosunuz "d" seçeneklerinin sayısı 1-5 arasında ise : henüz başlangıç aşamasındasınız "d" seçeneklerinin sayısı 5-9 arasında ise: sizde müthiş bir kıro potansiyeli var demektir |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : KroLuk tesTi xD |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : KroLuk tesTi xD:))) acaba nesn mrak eddim simdi xD |
![]() |
![]() |
|