![]() |
Esma-ül Hüsna'na Şahit Yaz Bizi |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Esma-ül Hüsna'na Şahit Yaz Bizi![]() Canım yanıyor,içimde bir sızı nedenini bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kıyamdayken başka yerde, secdedeyken başka yerde olmak ![]() Canım yanıyor ya Rabbel Alemin ![]() Canım yanıyor Ya Erhamerrahimin ![]() Bugün gitmek istedim buralardan Sana yakın olmak için,uzakları yakın yapabilmek için, Çıktım viran şehrimden;daha fazla gidemedim nedense, Bir yağmur başladı sessizce,ER-RAHİM diye fısıldadı paramparça olan yüreğime ![]() İrkildim Ya Rabbel Alemin,rahmetine kavuştur beni, Sonra yürüdüm içimde bir ses anlayamadığım ![]() Bir güvercin gördüm sırılsıklam;EL-CELİL dedi içimdeki sese, Ne büyük ![]() ![]() Islandım,yorgunum birde acı var içimde nereye baksam SEN'i gördüm ALLAH'IM Bir çocuk tebessümünde,bir yaprağın vedasında mevsime, MALİKÜ'L-MÜLK tecellisini gördüm kara bulutların içinden doğan güneşte SEN her şeyin tek sahibi ALLAH'ım, İçimde bir uçurumken hayat,üstelik çıkmazdayken dar sokaklarım EL-MÜHEYMİN sesi kulağımda, SEN aciz kullarını unutmayan hep gözeten ALLAH'ım,y ardım et bu kuluna, Savruluyorum nereye gitsem bilmiyorum,bir dağa bakıyorum bir mahlukata Hepsi rükuda hepsi kıyamda ![]() En küçük mahlukat zikirde,insanlık ise gaflette YA HALIK diyor tabiat; adem ise hüsranda,azapta Ey incelik,lütuf sahibi EL-LATİF Ey kusurlardan münezzeh KUDDÜS EY adalet sahibi EL-ADL EY büyüklük sahibi EL-AZİM EY merhamet sahibi ER-RAHMAN Nereye baksam,nereye dönsem SEN tecelli ettin, Bir tek insanlıkta görmedim huşu ile yakarış, her şey SEN'de yaşarken;İnsanlık nefsinde ölmüş Her yer SEN'de iken,insanlık her yerde viran olmuş, Bu viran şehirde,divane dünyada yalnız bırakma bizi UTANIYORUZ RAHMETİ GENİŞ ALLAH'ım ![]() ![]() ![]() BİZİ BİZE BIRAKMA ALLAH'IM ![]() ![]() ![]() BİZİ ESMANA ŞAHİT YAZ BİZİ ESMANA ŞAHİT YAZ Yüce RABBim! İnsanların en hayırlısı olan Habibin Hazreti Muhammed (sav)'e, aline ve ashabına salat ü selam olsun ![]() ![]() AMİN! AMİN! AMİN! Essalatu vesselamu aleyke Ya Rasulallah ![]() ![]() ![]() Selam ve Duayla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|