Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beyazın, kutsal, kısa, sürdü, yolculuku, zekeriya

Zekeriya Beyaz'ın 'Kutsal Yolculuk'u kısa sürdü

Eski 09-25-2008   #1
haticee
Icon4

Zekeriya Beyaz'ın 'Kutsal Yolculuk'u kısa sürdü

Fox TV'de Kutsal Yolculuk programında çarpıcı yorumlarıyla dikkat çeken Zekeriya Beyaz'ın programına son verildi İşte Fox yönetiminin gerekçesi

Fox TV, sözleşmeye aykırı hareket ederek Beyaz Hoca'nın İbo Show programına katılmasını gerekçe gösterdi

Milliyet gazetesinin haberine göre, Zekeriya Beyaz’ın Mustafa Topaloğlu’nun eşinin sağlık nedeniyle başını açmasıyla ilgili yapmış olduğu yorumda; "Kuran'da da türban diye, örtünme diye birşey yok Türban sağlığa zararlıdır" demişti

Gazete Zekeriya Beyaz’ın görevine bu sözleri nedeniyle son verildiğini iddia etti İşte o sözler: “Bana mektup yazıyorlar, 'Hocam gece yatarken başımı sıkı sıkı kapatıyorum melekler saçımı görmesin' diye Bir kere aşırı biçimde saçı kapatmak sağlığa uygun değildir Başını açmanın islama aykırı olduğu tezi kaynaksızdır İslama göre bayanlar veya erkeklerin saçları kutsal değildir, melun da değildir Saçlar cenabı hakkın bize verdiği bir aksesuardır, güzelliktir İslamiyet güzellikleri reddetmez, güzellikleri teşvik eder Müslüman güzel olacak, bakımlı olacak Saçıyla, başıyla her şeyiyle Müslüman güzeldir, giyimiyle kuşamıyla, her şeyiyle güzeldir

Ayrica Milliyet haberinde Fox TV’ye siyasilerden bir talep gelmiş olabileceğini de aktardı

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Zekeriya Beyaz'ın 'Kutsal Yolculuk'u kısa sürdü

Eski 09-25-2008   #2
fatma82

ya zekeriya beyefendinin proğram sunması bile hataydıo adam k,m program kim yaaaaaaaaaa
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-25-2008   #3
fatma82

o adam hocamı
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-25-2008   #4
merve90

ben ilk dea burda gördüm gördügümüde nefret ettim ben o hocanın anlayan anlasın
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com