![]() |
Annelerimizden Neler Öğrendik=) |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Annelerimizden Neler Öğrendik=)-IYI YAPILMIŞ BIR IŞI TAKDIR ETMEYI: "Bana bakin, çıkın birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim ![]() ![]() ![]() -DUALARIN GUCUNU: "Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu farketmedi ![]() ![]() ![]() -ZAMANA KARŞI YARIŞMAYI: "O oyuncaklarını topla yoksa bi tekme attığım gibi hepsini karşı sahilden toplarsin ![]() ![]() -MANTIKLI DÜŞÜNMEYI: "Ben öyle dıyosam öyledir ![]() ![]() ![]() -İLERİ GÖRÜŞLÜ OLMAYI: "Çıkmadan Önce temiz bi Çamaşır giy ![]() ![]() ![]() -HAYATIN TRAJIKOMIK YANLARINI: "Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürücem ![]() ![]() ![]() -HAYATIN ÇELİŞKILERLE DOLU OLDUĞUNU: "Kapa çenenı ve çorbanı iç ![]() ![]() -DAYANIKLI OLMAYI: " O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK ![]() ![]() -HAVA RAPORU TAHMINI YAPMAYI: " Şu dağınıklığa bak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -ABARTMAYI: "Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarinla içeri yürüme diye ![]() ![]() -DAVRANIŞ PSİKOLOJİSİNİ: "Babana çekiceĞine biraz bana çekseydin noolurdu ![]() ![]() ![]() -OLAĞANÜSTÜ DURUMLARA HAZIRLIKLI OLMAYI: "Dinleme bakalım anne sözü dinlemee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -KISKANMAYI: " Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bi aileye sahip olmayan kaç milyon çocuk var biliyo musun ![]() ![]() ![]() -SABIRLI OLMAYI; "Baban eve gelsin, sen görürsün'' -HAKKIMIZI ALACAĞIMIZI; "Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı" -DİYALOG KURMAYI; "Sana bir şey sorduğumda cevap ver ![]() ![]() ![]() "Ne söyleyeyim anne?" "Sus!! Bana cevap verme!!!" -TIP BİLGİLERİNİ; "Gözlerini şaşı yaparken bir gün öyle kalıvereceksin, göreceksin gününü" -OLGUN OLMAYI; "Bu tabağın hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin ![]() -GENETİK BİLGİLERİ; "Sen de o lanet olası babana çektin ![]() -BİLGELİĞİ; "Benim yaşıma gel de anlarsın o zaman ![]() -V E ![]() ![]() ![]() -ADALETİ; "Bir gün senin de çocukların olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Annelerimizden Neler Öğrendik=) |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Annelerimizden Neler Öğrendik=)http://www.forumsinsi.com/forum/kome...eler-ogrendik/ üzqünm konu tekrarı qüzelm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|