![]() |
CHP'nin 'Kutsala Hakaret' Mazisi..! |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() CHP'nin 'Kutsala Hakaret' Mazisi..!![]() Önder Sav'ın Hz ![]() ![]() CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın Peygamber Efendimiz'e yönelik edep dışı sözleri, ufukta bir “özür” hazırlığı da görülmediği için içimizi acıtmayı sürdürüyor ![]() ![]() “İslâmiyet denince benim aklıma çorap kokusu gelir”… Bu zavallı sözlerin sahibi, CHP'nin ideologlarından, uzun yıllar bu partiden milletvekilliği yapmış Falih Rıfkı Atay'dan başkası değil ![]() ![]() ![]() ![]() “BEŞ VAKİT NAMAZ YOKTUR” İsmail Habib Sevük, bir yandan CHP milletvekilliği yaparken bir yandan da Cumhuriyet'te köşe yazıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “ONDÖRT ASIRLIK SAKAT İNANÇ” “Devlet idaresindeki kaba sofuların elindeki dine kutsallık tanımak, bana göre Afrika zencilerinin çömlek ve taş parçalarına tapmalarından fazla bir anlam ifade etmez ![]() ![]() ![]() ![]() “YARATILIŞ HİKÂYEDİR” 1930'lu yıllarda, Ankara Türk Ocağı salonundaki sayısız konferanslarından birisindeydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “ÇÖKEN İSLAM DİNİ” CHP'li Mehmet Şeref, Meclis kürsüsünde “medenî kanun”u savunma babında “İslâm'ın çöktüğüne” inandırmaya çalışıyordu kendisini de, dinleyenleri de: “Yakılan ve ebediyen çöken Arap-Acem dinî ve tasavvufî tahakkümdür ![]() ![]() ![]() “MAYMUN ATALARIM DİNİ” CHP'li diğer bir vekil Celal Nuri İleri'nin derdi ise başkaydı: İleri gazetesindeki köşesinde şöyle yazıyordu : “İnsan hayvandan ayrılınca bir nevi maymun ailesiydi ![]() ![]() Hepsi de partinin önde gelenlerindendi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “ÂYETLER BİZİ ALAKADAR ETMEZ” Mehmet Âkif merhumun; dindarlığına, edebine bakıp da, “Benim Şemseddin'im” diyerek taltif ettiği genç, orta yaşlılığında ise bambaşka havalardaydı: “Bu milletin kafasından din fikrini sökmek için bize daha otuz sene lazım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “ALLAH, GERÇEKTE YOK” İleri gazetesinde köşe, Meclis'te sandalye sahibiydi Kılıçzade Hakkı ![]() ![]() “AHİRET SAADETİNİ KAYBETTİM” Romanlarında, halkın din kaynaklı saf inanışlarıyla “satirik” (iğneleyici) bir üslupla alay ederdi daima ![]() ![]() ![]() ![]() “DİNİ NEŞRİYATA TARAFTAR DEĞİLİZ” Matbuat Umum Müdürü Vedat Nedim Tör, bir bürokrattı ama Yakup Kadri Karaosmanoğlu ve Şevket Süreyya Aydemir'le birlikte CHP'ye ideolojik yön hazırlayan Kadro dergisinin de kurucularından birisiydi ![]() ![]() 'Mekke'li Yobaz' 1932'de ölen Abdullah Cevdet, bir yazısında Peygamber Efendimiz'e “Mekke'li Yobaz” diyerek hakaret emiş, bu nedenle mahkemeye verilmişti ![]() ![]() ![]() CHP'li şair vekillerden
“Allah'ı da, Sultan'la birlikte tahtından indirdik / Bizim mâbedlerimiz fabrikalardır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : CHP'nin 'Kutsala Hakaret' Mazisi..! |
![]() |
![]() |
#2 |
murside
|
![]() Cevap : CHP'nin 'Kutsala Hakaret' Mazisi..!eline emeşine sağlık kardeşim artık bu kadarı da aşmanında ötesinde utanma diye bişey kalmamış bu insanlarda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
punisher
|
![]() Cevap : CHP'nin 'Kutsala Hakaret' Mazisi..!Bunların bu şekilde konuşmaları ve demeç vermelerinin nedenlerinden biri bence toplum olarak islamı tam olarak yaşayamamızdan kaynakların islamı tam olarak yaşayamıyan bir toplum hurafelere baglı bir inanç sürer ![]() Eline emeğine sağlık bu arada maymun onların ataları olabilir ama benim değil :)))
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : CHP'nin 'Kutsala Hakaret' Mazisi..!bu kadarda olmaz!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fatmanur
|
![]() Cevap : CHP'nin 'Kutsala Hakaret' Mazisi..!sadece ve sadece acıyorum ![]() ![]()
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
merve16
|
![]() Cevap : CHP'nin 'Kutsala Hakaret' Mazisi..!Pes artık bu kadar da değil ya ayrıca maymun benim de atam değil =) sadece Allah ıslah etsin diyorum ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : CHP'nin 'Kutsala Hakaret' Mazisi..!CeHaletPartisi'nin oldukça eski zamandan beri sürdürdüğü dini asimile etme çabaları,günümüzdeki din denince gericilik olarak algılanmasını sağlamıştır,bugün hiddetlerinden ağızlarından taşan köpüklerin nedeni ise artık milletin,kendilerine ezberlettirilen sahte tarihini araştırıp doğrulara ulaşmasıdır ![]() CaHillerPartisinin bu ülkeye Atatürk'ten sonra verdiği tek şey,kargaşadır,bugün bu parti Baykal'a rağmen oy alıyorsa bu demktir ki; Partinin başın da bir odun dahi olsa o partiye oy verecek kemikleşmiş bir tabanı vardır,ama onlar da artık etkisiyle birlikte sayısını da yitiriyor ![]() ![]() ![]() O yüzden bırakalım kendi çaplarında sayıklasınlar ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
edenbulur23
|
![]() Cevap : CHP'nin 'Kutsala Hakaret' Mazisi..!İngiliz general Churchill çanakkale savaşını kaybettikten sonra kuyruğunu bacakları arasına kıstırıp ingilterenin yolunu tutmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi bu bilginin ışığında anlıyoruz ki birileri Churchill'in zihniyetini benimsemiş ve uygulamak için var gücüyle çabalıyor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ambiyans
|
![]() Cevap : CHP'nin 'Kutsala Hakaret' Mazisi..!arkadaşm tayyip beyde sizin gibileri kullanıyo sözde dindar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : CHP'nin 'Kutsala Hakaret' Mazisi..!Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
meLankoLik_asaLet
|
Öncelikle saygıya dawet ediyorm sizi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() umarm anlatabildm ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
edenbulur23
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
bonsoir
|
![]() Cevap : CHP'nin 'Kutsala Hakaret' Mazisi..!Güya aydın kesimler tüm bu sözleri söyleyenler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşamak istiyorsan tarihinden güç alarak yaşa!!,çünkü tarihini ve düşmanını bilmeyen millet tarih sahnesinden silinip yok olur gider ![]() ![]() ![]() Çin atasözü Tarih değil,hatalar tekerrür eder!!!! Sultan Abdülhamid Han |
![]() |
![]() |
|