![]() |
Cola Sevenlere Duyurulur.... |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Cola Sevenlere Duyurulur....Coca-cola ve pepsi'nin ortalama pH degeri 3 ![]() ![]() Pepsi veya coca-cola'yi içmeden önce bir düsünün ![]() ![]() ![]() Sekiz sise coca-cola içen kazandi ve herkesin gözü önünde öldü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() COCA COLA VE PEPSI SEVERLERE - HER SEYI BILDIGINIZI MI DÜSÜNÜYORSUNUZ? AMA DAHASI VAR ![]() ![]() ![]() "TUVALETI TEMIZLEMEK IÇIN" Bir kutu kolayi klozetin içine dökünüz ![]() ![]() ![]() "KROM TAMPONLARDAKI PAS LEKELERINI YOK ETMEK IÇIN" Tamponu coca-colaya batirilmis marlboro folyosuyla iyice ovunuz ![]() "AKÜ KUTUP BASLARINDAKI ÇAPAGI TEMIZLEMEK IÇIN" Bir kutu kolayi kutup baslarina dökün ve çapak yok olsun ![]() "PASLANMIS BIR CIVATAYI SÖKMEK IÇIN" Coca-colaya batirilmis bir bezi bir kaç dakika pasli civataya uygulayiniz ![]() "HARIKA BIR JAMBON IÇIN" Bir kutu kolayi tepsinin içine bosaltin ![]() ![]() ![]() "ELBISENIZDEKI YAG LEKESINI ÇIKARMAK IÇIN" Bir kutu kolayi lekeli giyeceklerin üzerine bosaltin, Deterjani ekleyin ve her zaman yikadiginiz gibi yikayin ![]() ![]() COLA ARABALARIN ÖN CAMINDAKI LEKELERI DE YOK EDER ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Cola Sevenlere Duyurulur.... |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Cola Sevenlere Duyurulur....Manesef bana yasaklandı kola içmek yasak olmasaydı içerdim : ) Valla ben fazla inanmıyorum sadece yabancıların olmasaydı iyi olurdu parayı hep yabancılar kazanıyor
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Cola Sevenlere Duyurulur....öff biliyoruz ama dayanamayıp içiyoruz malesef nefis işte istedi mi yaptırıyor konu için tşkelr ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
orthron
|
![]() Cevap : Cola Sevenlere Duyurulur....ya ben coca colanın bu kadar zararlı oldugunu hiç zannetmiyorum; midemiz bu asit derecelerinden cok daha fazlasını salgılıyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
su perisi
|
![]() Cevap : Cola Sevenlere Duyurulur....Ewet doğru söylüyorsunuz ama midemizi delmesede zararları vardır elbet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|