![]() |
El Yazma Kuran'ı Kerim |
![]() |
![]() |
#1 |
djdem
|
![]() El Yazma Kuran'ı Kerim![]()
![]() |
Cevap : El Yazma Kuran'ı Kerim |
![]() |
![]() |
#4 |
black__eyes
|
![]() Cevap : El Yazma Kuran'ı Kerimqörünümü bile çok hoş tşkLr müdürüm (: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : El Yazma Kuran'ı Kerimellerine sağlık canım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : El Yazma Kuran'ı Kerimdidem hanım size özel msj yollucaktım siz nekadar haysız bir insansınız utanmıyormusunuz korkmuyormusunuz ben bunları şahsım için söylemiyorum ALLAH RIZASI için söylüyorum KURAN-I KERİM ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
merve16
|
![]() Cevap : El Yazma Kuran'ı Kerimbu kadar hakaret içeren konuşmalarınız çok çirkin gerçekten ayrıca soyunuk bayan falan da göremiyoruz biz siz nasıl görmek istiyorsanız öyle bakıyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() Cevap : El Yazma Kuran'ı KerimAlıntı:
bugün siz bizi baya uğraştıcağa benziyorsunuz ne düşünüyorum siz konularla değil imzalarla ilgileniyorsunuz anlaşılan insan neyi görmek isterse onu görür bakmayın o zmn rahatsızda olmazsınız ayrıca bu kadar rahatsız edici bir imza olduğunu sanmıyorum şimdiye kadar arkadaşımız bu imzayı kullanıyordu kimsede birşey demedi burası seviyeli bir site lütfen huzuru kaçırmayın sizi uyarıyorum bu bir tehdit değil rica konularla ilgilenin lütfen tartışma yaşanmasın saygı çerçevesini aşmayalım ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
djdem
|
![]() Cevap : El Yazma Kuran'ı Kerimsevgili kardeşim ; öncelikle açmış olduğum konuya ilgi gösterdiğin için teşekkür edrim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
cansel
|
![]() Cevap : El Yazma Kuran'ı Kerimböyle bir bağlantıyı kurmanız gerçekten çok ilginç ve bu şekilde yorum yazmanızda oldukça seviyesizce insanların değer yargılarını ölçmek kimseye düşmez
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : El Yazma Kuran'ı KerimÇok güzel gözüküyor ellerine sağlık
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() Cevap : El Yazma Kuran'ı Kerimher ne konuşursak saptırmayın nbişey yokki sadece resim ben şunu diyicem sadece MEDENİ OLMAK AÇMAKSA BEDENİ DESENİZE HAYVANLAR İNSANLARDAN DAHA MEDENİ M ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() Cevap : El Yazma Kuran'ı KerimAlıntı:
önceki msjınızı unutmuş gibi konuşuyorsunuz gerçekden ben okurken ağzım açık kaldıda gerçekden çok komik gözüküyorsunuz biirşey yokki demeniz hele o sözü gayet iyiy biliyoruz hepiniz siz bilmiyorkende biiliyorduk konuyu uzatmayalım saygı çerçevesini hiçbirzaman aşmayalım ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
djdem
|
![]() Cevap : El Yazma Kuran'ı Kerimhakikaten siz ne dediğinizi bilmiyorsunuz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|