Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Tanışma Odası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
haftanın, konuğu

Cevap : Haftanın Konuğu

Eski 09-17-2008   #91
delishhhh

genelde eşimle birlikte alıyoruz kararları ve tercihlerimiz nedense hep aynı doğrultuda oluyor ruh ikizi olayı ama şunu hiç bir zaman unutmayın insanlar ruh ikizlerini kendisi yaratıyor
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-17-2008   #92
delishhhh

ben iki yıl önce imitasyon deliydim
şimdi delishhhh olarak yeniden sizlerleyim soruları yanıtlayabilirim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-17-2008   #93
Gözyaşı

Alıntı:
delishhhh tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
ben iki yıl önce imitasyon deliydim
şimdi delishhhh olarak yeniden sizlerleyim soruları yanıtlayabilirim

iyi günler delishhhh be haftanın konuğu sudenaz sorular onun için soruluyor eğer sizde haftanın konuğu olmak isterseniz forumsinsi ailesi olarak gurur duyarız o zaman seni merak edenler ve hakkında sorular sorulacaktır ancak o zaman cevaplaya bilirsiniz bilginize

Eski 09-17-2008   #94
sudenaz

Alıntı:
[KAPLAN] tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Hayatınıza dair aldığınız kararlarda genelde sizin tercihleriniz mi etkili olur ?

Öncelikle konukluğunuz için teşekkürler sevgili KAPLAN ;
aldığım kararlar genelde ben yapmak istediğimi söylerim ailem eğer onaylıyorsa yürürlüğe geçer=) genelde kararlarıma karşı çıkmazlar ama son söz herzaman onlarındır

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-17-2008   #95
sudenaz

Alıntı:
Gözyaşı tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
iyi günler delishhhh be haftanın konuğu sudenaz sorular onun için soruluyor eğer sizde haftanın konuğu olmak isterseniz forumsinsi ailesi olarak gurur duyarız o zaman seni merak edenler ve hakkında sorular sorulacaktır ancak o zaman cevaplaya bilirsiniz bilginize

Gözyaşı arkadaş çok istekli görünüyor hevesinide kırmak istemem ben çekilsem mi ne=)
şaka bir yana ilgin için tşkler arkadaşım

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-18-2008   #96
bonsoir

Yaşadığın şehirden biraz bahsedermisin canım:43:43
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-20-2008   #97
sudenaz

Alıntı:
bonsoir tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Yaşadığın şehirden biraz bahsedermisin canım:43:43

tabiki neden olmasın öncelikle konukluğunuz için tşkler KONYA!da yaşıyorumhani anlatılmaz yaşanır diye bir söz vardır ya demekki bu durumlar için kullanılıyormuş=) babamın işi nedeniyle aslında konyada pek fazla bulunamasamda şuanda yaklaşık 4 senedir konyada yaşıyoruzgelenekleri olsun adetleri olsun konyayı çok benimsedim insanın memeleketi gibi yok derler aynen öyle konyanın insana huzur veren bir havası vardır herkesin görmesi lazım aslında diğer şehirlerdede bulunmuş olmama rağmen bu bu atmosferi tek burda yaşıyorum ayrıca manevi güzellikler bakımdan konya çok zengin en önemlisi MEVLANAmız var insan bunaldığında daraldığında(aslında tek bu durumlarda olmaması lazım) onu ziyaret etmesi kafidir içeriye girerken cenneten bi kokuyla karşılanıyorsunuz adeta sizi içine çeken bir girdap gibi konyayı yapı itibariylede seviyorum yada alıştığım için bana öyle geliyor sürekli kendini yenileyen özellikle 3 senedir gelişmek için tüm imkanları değerlendiren bir şehir
inş bir gün sizede nasip olur görmesi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-21-2008   #98
Gözyaşı

Ailemize göstermiş olduğu o açık yürekliliği ile konuğumuz olan sudenaz arkadaşımıza teşekkür eder tüm hayatı boyunca o tatlı gülücükleri hiç eksik olmaması dileğiyle konuğumuzu uğurluyoruz yeni konuğumuz djdem için yeni bir yer bulmaya gidiyoruz bu gün yada yarın 5 haftanın konuğu olarak ailemize konuk olacaktır
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-21-2008   #99
Gözyaşı
Iconsiritik

5Haftanın Konuğu djdem

Bu hafta burada konukluk yapıyoruz konuklarımızı bu güzel yerde djdem ağırlıyor

Bununla Yolculuk yapacak

Gezeceği yer

Bir hafta boyunca ailemizde konuğumuz olarak bu güzel yeri seçtim ve onun hakkında öğrenmek istediğiniz sorularınızı bir hafta boyunca online konumundayken sorabilirsiniz saygılar Gözyaşı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-22-2008   #100
Şengül Şirin

İlk soru benden olsundjdem seni tanımak istiyoruz bize kendini nasıl anlatırsın?
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-22-2008   #101
djdem

nasıl anlatırım:D
adım didem,konyalıyım:d
kelimelerle ifade etmek gerekirse
duygusal ama sert mizaçlı , teknolojiye merak duyan ,kitaplardan ve klasik müzikden hoşlanırım(ama her tür müzik dinlerim) aslında belli bi tarzım yoktur güzel olan herşeye ayak uydururummodaya takılı kalmam farklı olmak hooşuma gider

nO sEvGiLi No dıRdıR
onLine şamaTa onLine gıRgıR

ORTAMIN BİTTİĞİ YERDE BİZ BAŞLARIZ TARZIMIZ İÇİN ÖLÜR ŞEKLİMİZ İÇİN YAŞARIZ!!!…
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-22-2008   #102
djdem

ayrıca sevgili göz yaşı bu güzel yeri benim için ayırdığınız için teşekkür edrim
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-22-2008   #103
Gözyaşı

Rica ederim bende soru sorayım bari herhangi bir yeteneğiniz varmıdır ne tür aktivitelere katılmak istersiniz ne tarz giyinmeyi seversiniz çok renkli ve abartılı takılar takıp gezebilirmisiniz : )
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-23-2008   #104
sudenaz

didemcim sevdiğin için napardın?

onun için herşeyi yapardım gibi birşey istemiyorum somut bişey göster bana=)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-23-2008   #105
djdem

Alıntı:
Gözyaşı tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Rica ederim bende soru sorayım bari herhangi bir yeteneğiniz varmıdır ne tür aktivitelere katılmak istersiniz ne tarz giyinmeyi seversiniz çok renkli ve abartılı takılar takıp gezebilirmisiniz : )

yetenek olarak şarkı yazıp besteliyorum ve sesimin güzel olduğunu söylerler
aksesuardan hoşlanırım ama aşırı abartlı olmaz sade ama dikkat çekici olur:d

yani abartılı takılarla gezmem:D
giyim tarzı olarakta modaya takılı kalmaktan pek hoşlanmam spor ve rahat aynı zaman üzerimde asil duran kıyafetleri giyerim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com