![]() |
Cevap : **Sordum Kaderime Cevabını Verdi**(Özeldir) |
![]() |
![]() |
#16 |
perisu_1907
|
![]() Cevap : **Sordum Kaderime Cevabını Verdi**(Özeldir)çok gsl bi şiir tşklerr |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : **Sordum Kaderime Cevabını Verdi**(Özeldir)Gitmek dedim ![]() Bir Ahh çekip dostlardan ayrılmak dedi ![]() Dost dedim ![]() Durdu bana baktı, dost diye mırıldandı ![]() Yüreğime nasıl koysam bilemediğim dedi ![]() çok qzLdii ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
ASUD€
|
![]() Cevap : **Sordum Kaderime Cevabını Verdi**(Özeldir)teşekkürler çok güseldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : **Sordum Kaderime Cevabını Verdi**(Özeldir)okuyan gözlerinize sağlık
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
suskun
|
![]() Cevap : **Sordum Kaderime Cevabını Verdi**(Özeldir)Yüreğimi açmak! dedim ![]() Bir tebessümle bak her şeye dedi ![]() Tebessüm dedim ![]() Her kapının anahtarı dedi ![]() Kapı dedim ![]() Girmeden bilemezsin dedi ![]() Ya korku! dedim ![]() Bilinmeyenden korkar insan dedi ![]() Ben kimim? diye sordum ![]() Sevgiyle beslenensin dedi ![]() Durdum ![]() ![]() ![]() Kimsin? diye sordum ![]() SEN'im dedi ![]() Çok süper ya:( teşekkürler arkadaşım ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : **Sordum Kaderime Cevabını Verdi**(Özeldir)Ben teşekkür ederim arkadaşım |
![]() |
![]() |
|