Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Erkekler Kahvehanesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
erkekler, melektir

Erkekler "MELEKTiR"

Eski 09-13-2008   #1
dejavu2009
Icon1861

Erkekler "MELEKTiR"

Erkekler Melektir :-))
Birgün ormancının biri dalları nehrin üzerine sarkan ağacın dallarını keserken baltasını suya düsürür

'Aman tanrım' diye bağırdığında TANRI belirir ve

'Ne diye bağırıyorsun?' der

Ormancı baltasinı suya düşürdüğünü ve yaşamını sürdürebilmek için o baltaya ihtiyacı olduğunu söyler

TANRI suya dalar ve elinde bir altın balta ile tekrar belirir 'Baltan bu muydu?' diye sorar ormancı'hayır' diye cevaplar

TANRI suya tekrar dalar ve bu sefer elinde gümüş bir balta ile
tekrar belirir ve yine sorar

'Baltan bu muydu? 'ormancı yine
'hayır' diye cevaplar

TANRI suya tkrar dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar

'baltan bu muydu?' ormancı 'evet' der

Ormancının dürüstlüğü TANRI'nin çok hoşuna gider ve baltaların üçünü de kendisine verir

Ormancı mutlu bir şekilde evine döner

Bir zaman sonra ormancı eşiyle birlikte nehir boyunca yürürken karısı suya düser

Ormancı 'aman tanrım' diye bağırır TANRI yine belirir ve sorar

'ne diye bağırıyorsun?' ormancı 'karım suya düştü der

TANRI suya dalar ve jennifer lopez le birlikte geri döner

'Senin karın bu mu?' diye sorar ormancı 'evet' der

TANRI sinirlenmiştir 'yalan söylüyorsun gerçek bu değil' der

Ormancı 'özür dilerim TANRIM, ortada bir yanlış anlaşılma söz konusu Eğer Jennifer Lopez için hayır deseydim bu sefer Catherine Zeta-Jones ile geri dönecektin, o na da hayır
deseydim karımla döncek ve her üçünü de bana verecektin ben fakir bir adamım ve üç karımın sorumluluğunu taşıyabilecek durumda değilim

Jennifer Lopez e evet dememin sebebi budur

Bu hikayeden alinacak ders :

Ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygın bir nedeni vardir ve bu başkalarının yararı içindir

(Kendileri için birşey istiyorsalarsa ekmek çarpsındır )

VAR MI DAHA ÖTESİ?

(alıntı)

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Erkekler "MELEKTiR"

Eski 09-13-2008   #2
Şengül Şirin

Koca bir yalan
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-13-2008   #3
bonsoir

çok komikkkkdabi dabii canııımmm mutlaka bir geçerli sebepleri vardırrrrr25
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-14-2008   #4
VANDETTA

Erkek milleti düşüncelidir doğru,mesela benim şahit olduğum bir olay var hatta iki tane birincisi şöyle;
Arkadaşlarla milli maçı izlemeye gidiyoruz,araba full dolu biraz sonra şöför bir bayan arkadaş için durdu,bayan arabaya bindi şöyle bir baktı boş yer yok,parasını verdi ayakta gelecek,araç hareket ettikden az bir süre sonra zatı muhterem bir Türk genci ayağa kalktı hanfendimize yer verdi,bayan teşekkür edip düşünceli arkadaşımızın boşalttığı koltuğa oturdu,bir süre daha gittikten sonra bir kişi indi,düşünceli arkadaşımız da oraya oturdu,az sonra yine tüm koltuklar dolu iken bir kişi daha bindi arabaya,yaşı tahminen 45-50 arası idi,az önceki düşünceli çok muhterem arkadaşıma bakıyorum ki az önceki erdemi(!)tekrar gösterecek mi yine diye gencimizde tık yok,dayanamadım,kalktım ayağa,amca buyur sen otur,kız diye bacak kadar çocuklara yer veren küçük beyinliler babası yaşındakilere yer vermez dedim,herif sadece baka kaldı

İkincisi ise çok daha trajikomik;
Askerdeyim o sıra 21:23 nöbetine gidiyorum,İstanbullular bilir,kuzey deniz saha komutanlığı ve karargahı arasından anayol geçer,komutanlıktaki nöbet değişmleride araçla oluyor haliyle,ışıklarda durduk hemen sol tarafta ise bir otobüs durağı var,yaşlı bir amca oturuyordu orda,bir genç kızımız da geldi,durağın hemen sağ tarafında ayakta durdu,otursa oturabilirdi,3 kişilk oturakta sadece yaşlı amca oturuyordu,kız oturmayınca baktım yaşlı amcacağızım kalktı,bayana birşeyler dedi sonrada oturağı işaret etti,bayan yok mok dediysede amcasının ısrarlarına dayanamayıp oturmak zorunda kaldı,baktım bu sefer amcam durağın sol tarafına geçti,dayandı da durağın camına duruyor

Kız diye genç birine yer vermek,hiç bana göre değil hemde hiç

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-14-2008   #5
Gözyaşı

Sadece karımı isterim deseydi yeterdi

Eski 09-14-2008   #6
sudenaz

bu kadarda abartılmaz ki erkek değil mi? vandetta abinin dediği olayların birincisinide ben çok gördüm hakkaten doğru söylüyorsun
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com