![]() |
Önemli!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Önemli!!!MEDİNE-İ MÜNEVVERE'DEN GELEN BU VASİYETNAMEYİ OKUYUNUZ VE OKUTUNUZ ![]() Medine-i Münevvere'de Türbe-i Şerif Hatibi Şeyh Ahmet Diyorki: 'Vallahülazim bu vasiyetnamede zerre kadar yalan yoktur ![]() 'Bir cuma gecesi namazımı eda edip uyumaya varmıştım ![]() 'Ya Şeyh Ahmet' diye bana bir nida geldi ![]() 'Lebbeyk Ya Rasullallah' deyip Peygamber Efendimiz (s ![]() ![]() ![]() gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Şeyh Ahmet! ![]() ![]() ![]() ![]() veriyorum ki, geçen cumadan bu cumaya 16000 kişi öldü ![]() tek Müslüman çıkmadı ![]() gördüm ![]() Ya Şeyh Ahmet! ![]() ![]() ![]() men ettiler ![]() ![]() baksa birşey düşünmedi ![]() ![]() olan tartılarına hıyanet etmeyi adet ettiler ![]() Ya Şeyh Ahmet! ![]() ![]() ![]() tevbe ve istiğfar etsinler, namaz kılsınlar, zekat vermesini adet etsinler ![]() Ya Şeyh Ahmet! ![]() ![]() ![]() ediyor ![]() ![]() güneş tutulacak ![]() ![]() Kuran-ı Kerim insanların gözüne gözükmeyecektir ![]() günahlarına tövbe etsinler ![]() ![]() ![]() zuhur edecek ![]() Ya Şeyh Ahmet! ![]() ![]() ![]() vasiyetnameyi bir köyden bir köye, bir kazadan bir kazaya, bir ilden bir ile, bir devletten bir devlete gönderirse Huzur-u Mahşerde günahları affedilir ![]() ![]() ![]() ![]() görmüş olur ![]() Kim vasiyetnameyi işitipte yazmazsa, bir köye veya bir başka yere göndermezse, yüzü kara ola ![]() Türbe-i Şerif'in Hatibi Şeyh Ahmet 3 defa yemin edip, 'Vallahülazim bu vasiyetnamede yanlış bir bilgi verirsem, bu dünyadan öbür dünyaya imansız gideyim' dedi ![]() 'TÜM MÜSLÜMANLARA' gönderilmistir ![]() NOT: 'Bunu her müslümanın okuması için elinizden geleni yapınız ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Önemli!!! |
![]() |
![]() |
#2 | |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Önemli!!!Alıntı:
Sevgili kardeşim sudenaz,bu kısmı okuyana kadar yazının doğruluğu hakkın da bir şüphem yoktu ama tam bu noktada zincirleme meailler aklıma geldi,google amcaya tanıştım Şeyh Ahmet diye bir zat var mı diye ilk sayfada yer alan hayrettinkaraman ![]() Medine'de türbe-i şerif diye bir yer ve onun hatibi yok ![]() ![]() Aslında olayın mantıksızlığı günahların affolmasıyla ilgili kısım da gözüme çarptı,sonuçta şimdi bende bu yazıyı herhangi birine okutuğum taktirde tüm günahlarımın affolacağı için hertürlü melaneti yiyip yan gelip yatabilirim,yatarak sence kim cenneti kazanabilir? Yanlışta anlama beni Müslümanların özde değil sözde Müslüman olduğunu bende kabul ediyorum,ama bu tür yazılara hiç gerek yok yeterki İslam'ı millete anlatabilelim,eminim bu yazdıan daha etkili olacaktır,yanılıyorsam da önce Allah'ın sonra da Şeyh Ahmet efendinin affını dilerim ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Önemli!!!öncelikle ilgilenip üzerinde araştırma yaptığın için tşkler vandetta abi; açıkcasını söylemek gerekirse e-posta kutuma gelmesi sonucunda bu metni okudum ve etkilendim sizlerle paylaşmak istedim snein kadar duyarlı olup keşke araştırsaydım diyorum şimdi bizleri bilgilendirdiğin ve bir hatadan dönderdiğin için tekrar tekrar tşkler bu konuyu şimdi vaktim olmasa bile uygun bir zamanda araştırcağımdan emn olabilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() çok tşklr ederim abi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Önemli!!!Vandetta abi senin araştırman üzerine bende bir araştırma yaptım dediğin siteye girdim okudum başka kaynaklara baktım yorumun da haklısın şeyh ahmetin ne zaman yaşadığı tarihi bir kimliğe sahip olup olmadığı bile muğallak olduğunu öğrendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|