|
|
#631 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Orta şeker gidiyordu, seni görünce mutlu oldum :) Bir şey mi oldu, şu ana kadar iyiydi dedin, moralini bozan kötü bir şey mi var? |
|
|
|
#633 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Tabii Ne zaman istersen Sana yardım etmek için ne yapabileceğimi söyler misin bana? |
|
|
|
#635 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Evet, hem de çok Seni nasıl güldürebilirim? İçimdeki çocuğu mu çıkartayım ortaya yoksa şaklabanlık mı yapayım? Not: Daha önce şaklabanlık yaptığımı hatırlamadığım için hatalarımı affediniz ![]() ![]()
|
|
|
|
#636 |
|
bluemoonlight
|
saol qüldürmüş kadar oldun ![]() İçindeki çocuk çıkSa ii olur![]() ![]() Ne kadar yaşımız ilerleSede Hala çocuk kalacağız_? |
|
|
|
#637 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Ya da içimdeki çocuk hiç ölmeyecek, evet Canımız komik bir ilm izleyip ağlamak istiyor mu? |
|
|
|
#639 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Hayır :) Kesinlikle hayır :) Eski bir Türk drama filmi izleyip gülmek istiyor o zaman? |
|
|
|
#644 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Çünkü o yaşlardan geçtikleri için olabilecek her şeyi kendilerinin düşünebileceklerini sanırlar Sence onlar mı yaşadıklarını unuttukları için suçlular, biz mi onların bize yaptırmak istediklerini tahmin edemediğimiz için suçluyuz? |
|
|
|
#645 |
|
bluemoonlight
|
Bence her iki kısımda suçlu ![]() ![]() Neden old![]() açıklayamıyacam şimdi![]() !Bu hocalara anlam veremiyoruz(öğretmen) |
|
|
|