|
|
#676 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Az önce, kanımı emmekte çok ısrar eden bir sineğe Yazık, öldü gitti zavallı![]() ![]() En son ne zaman "Şu insanla samimiyetimi ilerletmeliyim" diyeceğin türde biriyle karşılaştın? |
|
|
|
#677 |
|
bluemoonlight
|
1 2 ay oluyo ![]() ![]() :) En Son ne Zaman Seni mutlu edecek birini Bulduğuna İnandın__? |
|
|
|
#678 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Hangi anlamda mutlu edecek ama, bir arkadaş samimiyetinde mi, hayat arkadaşı olarak mı? Bu soruyu tekrar cevaplamak istiyorum En son ne zaman bir kaza geçirdin? |
|
|
|
#679 |
|
bluemoonlight
|
bayaa oluyo ![]() ![]() ![]() En Son ne Zaman Seni mutlu edecek birini Bulduğuna İnandın__?(naSıl AnlıoSan) |
|
|
|
#680 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Gerçekte hiç olmadı Ama sanal ortamda çok kısa bir süre önce biriyle konuşmaya başladım Çok iyi bir insan![]() ![]() En son ne zaman yüreğindeki ateş beynine vurdu? |
|
|
|
#681 |
|
bluemoonlight
|
1 2 ay önce Halan vurmakta ![]() ![]() ![]() En Son ne Zaman bile bile kendini ateşe atın ![]() ?
|
|
|
|
#684 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Çok oldu, ve bundan çok rahatsızım Ama birini sevebileceğimi düşünüyorum sanki Hatta hoşlandım bile :)Sen en son ne zaman sevdin? |
|
|
|
#687 |
|
RaHaTSiZ
|
~~SEvmek ACı-TaTLı ßiseYdir seviLirSEn Cok tatLı TAdına doyamazSın, karSıLık ßuLamaz iSen acıLArLA ßoguSurur ziYan oLur GiderSin ![]() ![]() ![]() ~~____ihaNeti aFFeDEr miSin____ |
|
|
|
#689 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
İlk aşkımdan nasıl ayrıldığıma bağlı ![]() ![]() Sevilip de sevmemeyi mi tercih edersin, sevip de sevilmemeyi mi? |
|
|
|