![]() |
Yüzümde SensizLiğin İzLeri... |
![]() |
![]() |
#1 |
pesimistt
|
![]() Yüzümde SensizLiğin İzLeri...Bir hayatın tozlu sayfaları içimi acıtan
![]() Ceplerimde kırık gece masalları duruyor, Öksüzlüğümü avutuyor sonbahar ![]() Ne yana baksam sen oluyorum, Parmaklarımı kanatıyor kirli duvarlar ![]() Kuşlar yuvalarından terk ediyor beni, Bir sarsıntı geçiriyor yüreğim,sen şiddetinde ![]() ![]() ![]() Ellerime kar diye yokluğun yağıyor, Aşk sorgusunda yüreğim can çekişiyor ![]() Yüzümde sensizliğin izleri, Ayaklarımın altında bir yığın cam kırığı ![]() ![]() ![]() İçimden sökülen her kelime, tekrar dönüp içime batıyor ![]() Ve her seferinde sana isabet ediyor ![]() Bir zindan karanlığı şimdi gecelerim, Duvarlara sinmiş gözlerinin rengi ![]() ![]() ![]() Saatleri infaza çekiyor gelmeyişin, Yavaş yavaş gidiyor benden hayat; Damarlarımdan çekiliyor içimdeki sen ! Bense düşüyorum hiçlik ötesi bir hayata, Kanıyorum sana, sende aşkı buluyorum Hem de ayrılığa çarpa çarpa ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Yüzümde SensizLiğin İzLeri... |
![]() |
![]() |
#2 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Yüzümde SensizLiğin İzLeri...çok qzLdii ) ![]() tşkLr ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Yüzümde SensizLiğin İzLeri... |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Yüzümde SensizLiğin İzLeri...yüreğine sağlık canım paylaşım için teşekkürler ![]() ![]() ![]()
|