Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çektiklerimiz, yaptıklarınız, yeter

Yeter Yaptıklarınız Yeter yeter Çektiklerimiz yeter

Eski 09-02-2008   #1
gothicc_girll26

Kimseye Bir zararımız olmadı şimdiye kadar ama bizdeki sabırda doldu taştı bu kadar
domino taşı gibi seri şekilde çoğalan bu kadar Düşmana karşı bir pencereden bakmak olmaz
açtık kapıları düşmana ve Dostta Hat safalarda Savaşan Hip Hop un Askerleri ve aleme göre Türkçe Rap in Kralı Nefreti varlık gösteremeyen kıskanç Bu sana

Parsel Parsel piyasa bizde simdi, Underground'dan vizyonu üzerine çekerek Parşömene yazılı kelimeler değil kalite kontrol altında şuan Ceza önünde eğil mesele işte burada politika yapar helal olarak Durmak sızın Hip Hop kampanyası sende gel sende gel sana da bana da yararı olmayan şeyleri bırak sende gel kimse sana olamaz engel Mesajım ve çağrım sadece Dost olanlaradır Arkamızdan Konuşan bu kadar kalleş varken kimin yüzüne gülerim kapılarımı açarım haa
Yüzümüzden gülerek arkamızdan konuşan planımız acımasız bir strateji bir kere daha üzerine basa basa söylüyorum sana Nefret bir numara

Evet evet işte bende sözlerim ile seni ezip gecen Adım Doktor uzmanındır bu konuda nasihat verdik oldu tantana Nebi çim iş bu garip bir piyasa her kez yaşıyor kendi sorunlarıyla işte bende soruyorum bir soru nedir gerçek ya da hangisi doğru insanlar Nefreti çekemediler neden al sana üstüne iki soru birden köşeye sıkıştırdım şimdi ben seni sorularımın cevabı gelsin emi
Durma şimdi zavallı gibi sende bunalıma itme adamı delirtme bu sözlerim benim anlayana gitsin anlamayanı bizim ortam yesin bitirsin

Evet yeter bu kadar artık bu günlere kadar hepsine katlandık ama bundan sonrasına yeter mesajlarımız sizleri Ezip geçer

Deme ne Mikrofunu yanıma aldım geldim baksana benim adım Ceza yara açan Nefret sözü senin o gözünü yanına gelene kadar oyarım ve de ben haz ötesi bir güç ile geldim geriye vurmadan önce senin o koca kafana yumruğu varmadan öne senin o koca kafana ben bunu anala bunu dinle bunu dinlemesen inim inim inle inim inim inlemesen gel beni dinle

Ceza ve Doktordan Ata sözler kulakları açar ve şişe gibi deler o yaptığın kötülükler hepsinden beter yeter dedik be bu kadarı da yeter millet şimdiden birbirini yiyor kimse hala piyasamız yok demiyor bu nasıl dayanışma ne biçim iş soruyorum nasıl düzelecek bu gidiş

Dostluklar hep temeli gevşek yüksek bir bina gibi Hayat suda giden dalgalarla boğuşan gemi her kesin aklı hep kötü şeyle re mi çalışmakta her zaman insanlar bir birinin gemisini batırmakta artık Yeter diyorum bu Mantalitelere gerek yok daha piyasa oluşmadan Çetelere karanlık şatonun içindeki yasa bunu söyler Türkçe Rap in Kralı inadına Nefret

Uyana uyan kendine gel arkadaş adiler sabah aksam yapar tıraş bu laflar burada vız gelir Nefreti yıka mayan herkes çekilir biz hep Dost ve Dost bekledik bu çamia için savaşımızı verdik ama bu adililer bitmese burada kimse kalmıyacak bu kültürün uğruna

işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde

|__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan__|
'seLin_
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com