![]() |
Öfkenizi Kontrol Etme Yöntemleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Öfkenizi Kontrol Etme YöntemleriBazen işler yolunda gitmez ve cinlerimiz tepemize çıkar ve sinirimizi başkasından çıkartırız! Ama böyle durumlarda sinirimizi tanıdığımız birinden değil de, hiç tanımadığımız birisinden çıkartmak daha iyidir ![]() Bir gün arkadaşıma telefon edecektim, numarayı çevirdim, bir erkek 'alo?' dedi, ben 'Zeynep'i aramıştım' deyince, adam bağırarak 's ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama birden aklıma bir şey geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün alışveriş merkezinde tam park yeri bulmuşken, siyah bir BMW benim saatlerdir beklediğim yere girmez mi! Korna çaldım ama aldırmadı, arka camında 'satılık' ilanı ve telefon numarası vardı ![]() ![]() ![]() 'Siz, siyah satılık BMW'si olan kişi misiniz?' 'Evet' 'Arabayı nasıl görebilirim?' ' Suadiye, Akın sokak, 34 numara, araba tam evin önünde duruyor' 'İsminiz? ![]() ![]() ![]() ' Mehmet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Ne zaman müsait olursunuz Mehmet Bey?' 'Her akşam 6'dan sonra evde olurum' 'Sana bir şey söyleyeceğim Mehmet ![]() ![]() 'Evet? ![]() ![]() ![]() 'Sen eşşolueşşeğin tekisin' Ve telefonu yüzüne kapattım, onun numarasını da yazdım ve yanına 'eşşolusu 2' diye not aldım ![]() Bundan sonra iki tane eşşolusu vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Ne yaparsın?' 'Kıçına tekmeyi yiyeceksin!' 'O zaman sana adresimi vereyim de gel' ' Ver de gör gününü! ![]() ![]() 'Suadiye, Akın sokak, 34 numara, siyah bir BMW var kapıda ![]() ![]() 'Hemen geliyorum, son duanı etmeye başla!' 'Hah, hah ödüm koptu' deyip telefonu kapattım ![]() ![]() Ve hemen polisi arayıp, Suadiye, Akın sokak 34 numarada oturan gay sevgilimi öldürmeye gittiğimi söyledim ![]() ![]() ![]() ![]() kendimi çok iyi hissettim ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Öfkenizi Kontrol Etme Yöntemleri |
![]() |
![]() |
#2 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Öfkenizi Kontrol Etme Yöntemleri![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teşekkürler bu güzl konu için:38:38
![]() |
![]() |
Cevap : Öfkenizi Kontrol Etme Yöntemleri |
![]() |
![]() |
#3 |
kar_tanesi
|
![]() Cevap : Öfkenizi Kontrol Etme Yöntemleribiraz abartılı olmuş ama yine de paylaşım için teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|