![]() |
İçimde Büyüyen Aşkın Satırlara Döküldüğü An.. |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() İçimde Büyüyen Aşkın Satırlara Döküldüğü An..![]() ![]() Kalbim, unutacağız onu, Bu gece, sen ve ben ![]() Ben ışığı unutayım, Onun sıcaklığını sen ![]() Unuttuğun vakit, söyle bana, Ola ki düşüncem donar ![]() Acele et, oyalanırken sen, Hatırlayabilirim tekrar ![]() ![]() Ben aşkı sevdim, hep ona yazdım ![]() Şiirlerime bile ismini kazıdım ![]() Bir tek gözyaşına, binlerce sayfa harcadım ![]() Senin adın aşk Kadeh kadeh içerken seni, adını aşk koydum ![]() Yanımdayken bile özlerken seni Sevgim, mısra mısra yazmakla bitmez ![]() Senin adın aşk Ne zaman senden bahsetsem, Sayfalar yetmiyor kalemime ![]() Öyle bir tutkuyla bağlandım ki sana, Sensiz olamıyorum ![]() Senin adın aşk! ![]() Ne kelebeklerin özgürlüğü yok olacak ![]() Sen var oldukça bu dünyada Her gün yeniden başlayacak, tıpkı yarınlarım gibi ![]() KESKE ![]() ![]() Kucak kucak papatya sersem yollarina ![]() Upuzun Siirler yazsam, Askimi anlatsam sana ![]() Pembeler giysem,sacimda yaseminler, Mis gibi koksam,sarilsam sana ![]() Türküler söylesem yanik yanik ![]() Fistanlar diksem mavi,mor,cicekli ![]() Gözümü acsam,seni görsem ![]() ![]() ![]() Sen de sevdalansan, Sevdalansan bana ![]() ![]() ![]() ![]() Sağda, solda izlerin var ![]() Zor oluyor bazen uyanmak ![]() ´Zaman en iyi ilaç´ derdi babam ![]() Toparlanmaya çalışıyorum ![]() Kendime yeni uğraşlar buldum; şiir, resim, tiyatro, sinema ![]() Seni yazıp, seni boyuyorum ![]() Seni oynayıp, seninle uyuyorum ![]() ALINTIDIR ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|