Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
demirkıran, erdal

Erdal Demirkıran

Eski 08-30-2008   #1
miss busra

Erdal Demirkıran

ErdaL DEMİRKIRAN Kendi tanımıyLa " Dünyanın En AkıLLı İnsanı "
1995'de Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu Üniversite yıllarında içe kapanık bir olan Erdal Demirkıran, bunu aşmak için programcılık yapıp, yazılar yazdı Ayrıca noterden Dünyanın en akıllı adamı olduğuna dair yazıyı onaylattı 1995 -1997 yılları arasında Radyo Mega'da program ve sahnede stand-up yaptı Askerden geldikten sonra bir cam fabrikasında Ticaret Müdürü olarak görev yaptı Ancak sonra istifa ederek seminerler vermeye başladı Seminerlerinde Kashna felsefesi adını verdiği ve özgüveni ön planda tutan davranış şeklini anlattı
Bugün Erdal Demirkıran, hayatı ve kendini alabildiğine seviyor “Ben Dünyanın En Akıllı İnsanıyım” ,“Adam Dediğin Benim Gibi Olur” , "İflas Etmenin Yolları", "Dünyanın En Akıllı İnsanı'ndan Masallar" , "Sadece Aptallar 8 Saat Uyur" ve "Yerim Seni ÖSS" adında altı kitabı bulunan Demirkıran, birinci kitabını yurtdışı pazarına çıkarmak için yurtdışında faaliyet gösteren çılgın bir yayınevi arıyor Dünyanın En Akıllı İnsanı, kolej, dershane, şirket, belediye, siyasi partiler gibi kurum ve kuruluşlarda “dahi” yetiştiriyor İstanbul Yeşilköy’de bulunan Kashna Dahi Fabrikası’nda, Kashna Öğretileri’ni insanlarla paylaşırken dünyayı değiştirmeye çalışıyor

Daha fazLa ayrıntı istiyorsanız Erdal Demirkıran dan öğrenebilirsiz

NOT: "Sadece AptaLLar 8 Saat Uyur" kitabını kesinlikLe tavsiye ediyorum 'Bu ne ya çok saçma' diyebilirsiniz Ben öyle demiştim çünkü :)Okuyunca kitabın saçma olmadığını anlayacaksınız Hatta tereddüt içinde bile kalabilirsiniz Benden söylemesi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com