08-30-2008
|
|
miss busra
|
Erdal Demirkıran
ErdaL DEMİRKIRAN Kendi tanımıyLa " Dünyanın En AkıLLı İnsanı "
1995'de Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu Üniversite yıllarında içe kapanık bir olan Erdal Demirkıran, bunu aşmak için programcılık yapıp, yazılar yazdı Ayrıca noterden Dünyanın en akıllı adamı olduğuna dair yazıyı onaylattı 1995 -1997 yılları arasında Radyo Mega'da program ve sahnede stand-up yaptı Askerden geldikten sonra bir cam fabrikasında Ticaret Müdürü olarak görev yaptı Ancak sonra istifa ederek seminerler vermeye başladı Seminerlerinde Kashna felsefesi adını verdiği ve özgüveni ön planda tutan davranış şeklini anlattı Bugün Erdal Demirkıran, hayatı ve kendini alabildiğine seviyor “Ben Dünyanın En Akıllı İnsanıyım” ,“Adam Dediğin Benim Gibi Olur” , "İflas Etmenin Yolları", "Dünyanın En Akıllı İnsanı'ndan Masallar" , "Sadece Aptallar 8 Saat Uyur" ve "Yerim Seni ÖSS" adında altı kitabı bulunan Demirkıran, birinci kitabını yurtdışı pazarına çıkarmak için yurtdışında faaliyet gösteren çılgın bir yayınevi arıyor Dünyanın En Akıllı İnsanı, kolej, dershane, şirket, belediye, siyasi partiler gibi kurum ve kuruluşlarda “dahi” yetiştiriyor İstanbul Yeşilköy’de bulunan Kashna Dahi Fabrikası’nda, Kashna Öğretileri’ni insanlarla paylaşırken dünyayı değiştirmeye çalışıyor
Daha fazLa ayrıntı istiyorsanız Erdal Demirkıran dan öğrenebilirsiz
NOT: "Sadece AptaLLar 8 Saat Uyur" kitabını kesinlikLe tavsiye ediyorum 'Bu ne ya çok saçma' diyebilirsiniz Ben öyle demiştim çünkü :)Okuyunca kitabın saçma olmadığını anlayacaksınız Hatta tereddüt içinde bile kalabilirsiniz Benden söylemesi 
|
|
|